Lütfen Bilgisi Olan Yardım Edebilir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
memoryhackers.org'e giremiyorum google,yandex,mozilla,explorer kullandım hepsinde sitenin linkine tıkladığım anda sekmeler kapanıyor şuanda avast'ın internet tarayıcısından giriyorum fakat bunda da onaylama yapamıyorum Lütfen yardım edin ne yapılacaksa yaparım gerekirse iletişim bilgilerimi dahi verebilirim nasıl düzelteceğim (NOT: Herhangi bir aratma ile başka websitelerine youtube,instagram.vs gibi sitelere giriyor bir tek memoryhackers.org te hata veriyor)

Üye
7 HİZMET YILI
Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Siteye bağlanırken hata veriyorsa hosts dosyasına bak temizle başka sitelerin loaderini kullandıysan hosts editliyor gerçi memoryninkide hosts editliyor :D onun dışında güvenlik duvarı, virüs programı felan etki edebilir anti virüs programını kaldır defenderi kapat zaten bir işe yaramıyorlar pek.

Üye
7 HİZMET YILI
Siteye bağlanırken hata veriyorsa hosts dosyasına bak temizle başka sitelerin loaderini kullandıysan hosts editliyor gerçi memoryninkide hosts editliyor :D onun dışında güvenlik duvarı, virüs programı felan etki edebilir anti virüs programını kaldır defenderi kapat zaten bir işe yaramıyorlar pek.
deneyeceğim sonucu yazarım teşekkürler ilgin için

Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Formata falan gerek yok, bende de bu sorun vardı. Zemana AntiMalware ve MalwareBytes programıyla bilgisayarımı tarattım. Denetim masasına girip program kaldırdan toolbarları sildim, Chrome'yi ayarlardan sıfırladım. Ve sorunu 1-2 hafta içerisinde çözdüm. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...