Dalga mı geçiyorsun şuanda avast'ın internet tarayıcısından giriyorum demiştim dikkatli okuduysan !!!peki bunu nerden yazdınız
Sıkıntı şu ki bilgisayardan giriyorum telefonla alakam yok yani pc ye mi format gerekiyor :/telefondan bendede öyle oluyordu fopmat attım düzeldi format at
evet ben öle yaptım düzeldiSıkıntı şu ki bilgisayardan giriyorum telefonla alakam yok yani pc ye mi format gerekiyor :/
teşekkür ederim fakat şuan yapamam herhangi bir başka çözüm yolu varmıevet ben öle yaptım düzeldi
PC'den giremiyorsa telefondan yazar degil mi ? Başka nerden yazacakpeki bunu nerden yazdınız
Herşey için format atmak bence dogru degil.Başka çözümü vardırBen Format attım düzeldi
oturum bile açamıyorum daha site yüklenirken kapanıyor sekmeleryeni oturum açmayı dene olmasa virüs programını sil
deneyeceğim sonucu yazarım teşekkürler ilgin içinSiteye bağlanırken hata veriyorsa hosts dosyasına bak temizle başka sitelerin loaderini kullandıysan hosts editliyor gerçi memoryninkide hosts editliyoronun dışında güvenlik duvarı, virüs programı felan etki edebilir anti virüs programını kaldır defenderi kapat zaten bir işe yaramıyorlar pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?