Lütfen Yetkililer ! ÜŞENMEYİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ya Neden Üşeniyorsunuz kaç kişi dedi abi nolur yapın şu dövme set ile pençeyi ya Bazı hacklerde va tık attın zaman envanterinde oluyordu dövme ve pençe vea bazılarında envanterde değilde oyuna girince takılı oluyordu ve bu görüntü amaçlı değildi dövme ve pençenin özelliklerini veriyordu nolur bir 3 4 saat araştırsanızda koysanız Kurt vs kurt giriyorum takla olsada sağlam dövmesi pençesi olan adam bana 2 3 pençe atıyor ölüyom takla atsamda adamın 200 canından 180 filan kalıyor ben 2 3 pençeye ölüyom

Üye
9 HİZMET YILI
Çok haklısın kardeşim. Nader!!Ndeu abi bak şu konuyada bi kaç saatini alır en fazla ya dövme hack + pençe hack çıkar çıkarmassanda canın saolsun dword 7 çok manyak geliyor zaten çift slot vs çok hoşuma gitti ama dedigimiz gibi dövme hack + pençe hack yaparsanda iyi olur.

Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynen Kardeşim Ya Gerçekten Hacka Bende özellik ekleyebilsem gerçekten ben araştırıp koyarım basit yav

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Sen yapta kullanalım o kadar kolaysa!
Hayatında kaç hile yaptın sanki adamlar günlerini harcıyor sen burda boş konuşuyorsun.Kolaysa sen yap
İyi forumlar!!!

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Kolay değil bu işler kolaysa kendiniz yapın.Free bir hilede kick hack bile var.Ona şükredin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...