Lütfen Yetkililler Bakın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleykum Ben Geçen Gün ASSASİN'S CREED III [3] Yüklemeye çalıştım.
ACIII Yükledim Oyuna giryorum Yeni Oyun Başlat Dedikten Sonra Bi Hikaye Anlatıyor Orayı Geçtim Ama 
DESMOND Karakterimiz ve Yanındaki Arkadaşları Minubüsten iniyor ve let's go Diyor Sonra Etrafa Bakıyom Hiçbişey Gözükmüyor 
Desmond'un Gözüden Bakıyoruz Desem Etrafta Önümüzde Hiç Kimse Sadece Çimen Var ve Gireceğimiz Mağara Mağaraya Girmek İÇİN "W" Tuşuna basıp İlerliyorum Çok Yvaş İlerliyor ve 2-3 Saniye Sonra Oyun alta Atıyor ve ASCIII.exe Çalışmayı Durdurdu bişiler diyor
Çözümü Bulan Bilen Varsa Hemen Yazsın 16.80 GB yükledim İnternet Kotası 50 GB İnterneti Okadar s*kt*m Bari Bu oyunu Oynayayım 
Bu arada Oyun UBI30 Yain UbiSoft'un 30 yıl Şerefine ASSASİNS CREED III bedava Ordan Yükledim Oyun yani Orjinal Ama İşte Oyunun İlk Görevinde böyle Hata Alıyorum.
Çözümü Yazan ve Çözümü İşe Yarayana +REP Vericem ACİLLL ..
Şimdiden Teşekkürler

yoruma Güncel Yazın Bari yukarda kalsın ya 9'dan Beri ugraşıyom buda 2. konuyu göderiyorum ban yemem inşallah :( :( :(

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeşim karakter dışın da hiçbirşey gözükmüyormu :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Windows 7 Ultimate
Intel Core 2.5 gHZ
Ram: 8gb
Ekran Kartı AMD RADEON HD 7500/7600 Series 4 GB

LiveBrushTT' Alıntı:

Hiçibirşey Gözükmüyor Sadece Etraf Ve minübüs.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
keşke en başta sisteminin özelliklerini yazsaydında hemen cevap verebilseydik konu uzadı şimdi neyse özelliklerini söyle yardımcı olalım

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
MuhammedSK' Alıntı:
Windows 7 Ultimate
Intel Core 2.5 gHZ

LiveBrushTT' Alıntı:

Bende girdiğimde gözükmüyordu lan oyuna ne oldu dedim oyunun özelliği buymuş bir süre sağ tik yaptıgında etraf gözükmeye başlıyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
qRowLinq2' Alıntı:
keşke en başta sisteminin özelliklerini yazsaydında hemen cevap verebilseydik konu uzadı şimdi neyse özelliklerini söyle yardımcı olalım

Yazdım yukarda Bak

qRowLinq2' Alıntı:
***** den kaynaklı ***** degiştir

UBISOFT'un Orjinal *****'imi Sorunlu Sesli Güldüm.

LiveBrushTT' Alıntı:
MuhammedSK' Alıntı:
Windows 7 Ultimate
Intel Core 2.5 gHZ

Bende girdiğimde gözükmüyordu lan oyuna ne oldu dedim oyunun özelliği buymuş bir süre sağ tik yaptıgında etraf gözükmeye başlıyor.

Ama Bende Let's go Diyor ADamı Takip Edeyim Diyorum ADam yok Desmondun bacakları felanda gözükmüyor yürüyüncede hemen 2-3 sn içinde oyundan atıyor ?

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
MuhammedSK' Alıntı:
qRowLinq2' Alıntı:

Yazdım yukarda Bak

qRowLinq2' Alıntı:
***** den kaynaklı ***** degiştir

LiveBrushTT' Alıntı:

Ama Bende Let's go Diyor ADamı Takip Edeyim Diyorum ADam yok Desmondun bacakları felanda gözükmüyor yürüyüncede hemen 2-3 sn içinde oyundan atıyor ?

oyunlarını düşür

Co-Administrator
Emektar Üye
10 HİZMET YILI

Oyun başta böyle olmuyorsa oyuna herhangi bir eklenti yüklemişsindir ya da ekran kartında bir sıkıntı vardır.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
*Mstkmlnr' Alıntı:

Oyun başta böyle olmuyorsa oyuna herhangi bir eklenti yüklemişsindir ya da ekran kartında bir sıkıntı vardır.

Hepsi Oluyor En Son O Minübüsten inince Hiçbişey gözükümyor Hiçbir Karakter Gözükmüyor Ama Etraf görünüyor Mağara FElan Yani

LiveBrushTT' Alıntı:
MuhammedSK' Alıntı:
Yazdım yukarda Bak

oyunlarını düşür
görüntü Felan diyorsan Zaten En Düşükte ?

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
MuhammedSK' Alıntı:
*Mstkmlnr' Alıntı:

Hepsi Oluyor En Son O Minübüsten inince Hiçbişey gözükümyor Hiçbir Karakter Gözükmüyor Ama Etraf görünüyor Mağara FElan Yani

LiveBrushTT' Alıntı:
oyunlarını düşür
görüntü Felan diyorsan Zaten En Düşükte ?
bir video çek yada ekran foto cek atsana

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bilgim Yok Kardes Kusura Bakma

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Diger Oyunların Grafik Ayarlarını Dusur Bide ole dene dıyebılırım.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Olay Ben İnternet Olarak (REKLAMOLUCAKAMA) Superonline kullanıyorum Super onlıne sabah saat 3-4-5 sıralarında genel olarak bikere herkezin internetini kapatıyor.
bende yüklemeyi geceye bırakmıştım muhtemelen gece yüklenirken TExTURE Dosyalarından yüklenmemiş bazıları o yüzden sildim tekrar kuruyorum Admin Kilit at istersen veya mod .
Yorum Yazan Herkeze Tekrar Teşşekkürler Ve Grafiklerle alakası yok zaten denedim bütün grafikleri o yüzden o işe yaramadı Herkeze Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...