- Yasaklandı
-
Onaylı Üye
LiveBrushTT' Alıntı:kardeşim karakter dışın da hiçbirşey gözükmüyormu
MuhammedSK' Alıntı:Windows 7 Ultimate
Intel Core 2.5 gHZ
Ram: 8gb
Ekran Kartı AMD RADEON HD 7500/7600 Series 4 GB
Hiçibirşey Gözükmüyor Sadece Etraf Ve minübüs.
qRowLinq2' Alıntı:keşke en başta sisteminin özelliklerini yazsaydında hemen cevap verebilseydik konu uzadı şimdi neyse özelliklerini söyle yardımcı olalım
qRowLinq2' Alıntı:***** den kaynaklı ***** degiştir
LiveBrushTT' Alıntı:MuhammedSK' Alıntı:Windows 7 Ultimate
Intel Core 2.5 gHZ
Bende girdiğimde gözükmüyordu lan oyuna ne oldu dedim oyunun özelliği buymuş bir süre sağ tik yaptıgında etraf gözükmeye başlıyor.
MuhammedSK' Alıntı:qRowLinq2' Alıntı:keşke en başta sisteminin özelliklerini yazsaydında hemen cevap verebilseydik konu uzadı şimdi neyse özelliklerini söyle yardımcı olalım
Yazdım yukarda Bak
qRowLinq2' Alıntı:***** den kaynaklı ***** degiştir
UBISOFT'un Orjinal *****'imi Sorunlu Sesli Güldüm.
LiveBrushTT' Alıntı:Bende girdiğimde gözükmüyordu lan oyuna ne oldu dedim oyunun özelliği buymuş bir süre sağ tik yaptıgında etraf gözükmeye başlıyor.
Ama Bende Let's go Diyor ADamı Takip Edeyim Diyorum ADam yok Desmondun bacakları felanda gözükmüyor yürüyüncede hemen 2-3 sn içinde oyundan atıyor ?
*Mstkmlnr' Alıntı:
Oyun başta böyle olmuyorsa oyuna herhangi bir eklenti yüklemişsindir ya da ekran kartında bir sıkıntı vardır.
görüntü Felan diyorsan Zaten En Düşükte ?LiveBrushTT' Alıntı:MuhammedSK' Alıntı:Yazdım yukarda Bak
UBISOFT'un Orjinal *****'imi Sorunlu Sesli Güldüm.
Ama Bende Let's go Diyor ADamı Takip Edeyim Diyorum ADam yok Desmondun bacakları felanda gözükmüyor yürüyüncede hemen 2-3 sn içinde oyundan atıyor ?
oyunlarını düşür
bir video çek yada ekran foto cek atsanaMuhammedSK' Alıntı:*Mstkmlnr' Alıntı:
Oyun başta böyle olmuyorsa oyuna herhangi bir eklenti yüklemişsindir ya da ekran kartında bir sıkıntı vardır.
Hepsi Oluyor En Son O Minübüsten inince Hiçbişey gözükümyor Hiçbir Karakter Gözükmüyor Ama Etraf görünüyor Mağara FElan Yani
görüntü Felan diyorsan Zaten En Düşükte ?LiveBrushTT' Alıntı:oyunlarını düşür
bilgin yoksa mesaj atmanada gerek yoktu benceEddy' Alıntı:Bilgim Yok Kardes Kusura Bakma
zeynelhug' Alıntı:+++++ güzel paylaşım...
MuhammedSK' Alıntı:Windows 7 Ultimate
Intel Core 2.5 gHZ
Bermude' Alıntı:Diger Oyunların Grafik Ayarlarını Dusur Bide ole dene dıyebılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?