- Yasaklandı
I'm the Boss
Ultra Üye
Tüm sipılas pılasçılar toplandı buğra hade bakim Sağ kurtul burdan 
zor benim konumda oluyor hep bunlarBozkurtTeam' Alıntı:Tüm sipılas pılasçılar toplandı buğra hade bakim Sağ kurtul burdan![]()
hackizi' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Hackizi ise birinden mahlaslarla değerini belirtmesini isteyen biri, ben sana orda l0w felan demedim azcık okulunu okusaydın (TEOG'una çalışsan öğrenirsin mesela) bir cümlede kelime yoksa hep öyle anlam çıkarılmaz .d
Şimdi, ilk olarak sana ayar oldum bunuda anlamışsın helal olsun. Sana böyle kötü davranmamın sebebi o l0w bilalle arkadaş olman bunu burayada yazayım .s
Kimseye bana karşı tek bir iyi cümle söylemesini bile istemedim bunu sende biliyorsun, buğra ile baya konuştuk dediğim gibi çoğu kişiye üstad ve kardeş diyiyor ama sen bunu yanlış anladın veya bilerek çarpıttın.Bu arada ben exteam'e geldiğimde bilalle et ve kemik gibiydiniz. Benden daha çok geçmişin var onunla yani sıkıntının bir kısmıda sende.
seni ezmek değildi amacım veya başka bir şeyWhySperMachina' Alıntı:ByDesing' Alıntı:nasıl koymuşsam artık, her konuda sürü halinda ağlıyorlar SDFSFDSD:FSDF:
Birde sen eksiktin
Benim sana düşmanlığım yokki senden öğrenmek istedim sadece bunu niye attın anlıyamadım ?exBrowser' Alıntı:![]()
Sanırım 2. hesabı buydu bu arkadaşın, buyrunuz.
He AnladımexBrowser' Alıntı:hackizi' Alıntı:Kimseye bana karşı tek bir iyi cümle söylemesini bile istemedim bunu sende biliyorsun, buğra ile baya konuştuk dediğim gibi çoğu kişiye üstad ve kardeş diyiyor ama sen bunu yanlış anladın veya bilerek çarpıttın.Bu arada ben exteam'e geldiğimde bilalle et ve kemik gibiydiniz. Benden daha çok geçmişin var onunla yani sıkıntının bir kısmıda sende.
Ben yeri geldi onu savundumda muhammet'e karşı, kendiside iyi bilir. Yapmasaydı o gavatlıkları, ona yaptığım dalgayı burağada yapıyorum kendisi şaka olduğunu anlıyor, yani bilal gibi yetti artık kötü davrandığın felan demiyor içten içe kendisi beyin eksikliği yaşadığı için..
seni ezmek değildi amacım veya başka bir şeyWhySperMachina' Alıntı:Birde sen eksiktin
Benim sana düşmanlığım yokki senden öğrenmek istedim sadece bunu niye attın anlıyamadım ?
burda o l0w kardeş vs demiyor diye demişya, ö.m'de "Usta yaklaşık" ile başlıyorsun.
exBrowser' Alıntı:İzleyip görüp düşünmeye gitsin, ne laf edebilirim diye.
Kendisi daha 2 struct'u yazamaz gelmiş laf yapıyor l0wlugunu belli ediyorsun diye,
Bilalle arkadaş olman çok normal çünkü ondan pek bi farkın yok.
hackizi' Alıntı:exBrowser' Alıntı:İzleyip görüp düşünmeye gitsin, ne laf edebilirim diye.
Kendisi daha 2 struct'u yazamaz gelmiş laf yapıyor l0wlugunu belli ediyorsun diye,
Bilalle arkadaş olman çok normal çünkü ondan pek bi farkın yok.
Kendin söyledin başkasına birşey söylüyorum şaka olduğunu anlıyor diye.
Çünkü başkasının amacı birilerinin yanında barınmak o yüzden lavali davranıyor.
Bu arada bilalle üslubumuz konuşmamız vs gayet iyi ve haklısın pek farkım yok
BozkurtTeam' Alıntı:hELE ŞÜKÜR ORTAMIN HAVASI EDEĞİŞMİŞ mEDENİCE KONUŞUYOSUNUZ GÜZEL GÜZEL
hackizi' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:hELE ŞÜKÜR ORTAMIN HAVASI EDEĞİŞMİŞ mEDENİCE KONUŞUYOSUNUZ GÜZEL GÜZEL
Doğru Söylüyorsun Ortam Medeniyet Kokuyor.
exBrowser' Alıntı:hackizi' Alıntı:Doğru Söylüyorsun Ortam Medeniyet Kokuyor.
Bir cümlede sadece baştaki kelimenin baş harfi büyük yazılır.
Ucuza Türkçe dersi verilir.
hackizi' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Bir cümlede sadece baştaki kelimenin baş harfi büyük yazılır.
Ucuza Türkçe dersi verilir.
Yazdığın cümlede anlam bozukluğu var çünkü sonraki cümlende 2.kelimenin baş harfini büyük yazdın.
Özel kelimelerin baş harfleri büyük yazılabilir.
exBrowser' Alıntı:hackizi' Alıntı:Yazdığın cümlede anlam bozukluğu var çünkü sonraki cümlende 2.kelimenin baş harfini büyük yazdın.
Kendisi özel isimdir,
ve istediği kadar kelime,terim olsun t'sini küçük yazmam![]()
exBrowser' Alıntı:hackizi' Alıntı:Yazdığın cümlede anlam bozukluğu var çünkü sonraki cümlende 2.kelimenin baş harfini büyük yazdın.
Kendisi özel isimdir,
ve istediği kadar kelime,terim olsun t'sini küçük yazmam![]()
Chaky' Alıntı:Bişi dicem ölümsüzlükle god mode aynı deilmi![]()