M&B Coop Bekliyordum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İşte o süre tamamen şirketin ve şirketteki çalışanların genç ve öğrenmeye aç olmalarından kaynaklanıyor. Armağan Yavuz beyin bir röportajında şey dediğini hatırlıyorum ekibimiz genç daha fazla tecrübeleri yok günden güne oyuna bazı şeyler getirmeye ve hataları kaldırmaya çalışıyoruz gibi bir konuşması vardı. Şirket ilk defa Unreal Engine 4 motoruyla bir oyun tasarlıyor. Baktığınızda şuan zaten Türk oyun piyasasında mount and blade kadar kaliteli bir yapım yok :) Hani siz bu şirketi yermek yerine direkt Türkiye'nin oyun yapabilme kapasitesini yermeniz gerekir çünkü bu şirket ve yapım Türk gaming piyasasının öncüsüdür :)

Eminim yeni bir oyun çıkartıcak olduklarında bu defa 8 yıl değil 4 yıl sürücek çünkü ekip bir çok konuda hatalarını anlamıştır ve bu defa aynı hatayı ikinci kez yapıcaklarını düşünmüyorum.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İşte o süre tamamen şirketin ve şirketteki çalışanların genç ve öğrenmeye aç olmalarından kaynaklanıyor. Armağan Yavuz beyin bir röportajında şey dediğini hatırlıyorum ekibimiz genç daha fazla tecrübeleri yok günden güne oyuna bazı şeyler getirmeye ve hataları kaldırmaya çalışıyoruz gibi bir konuşması vardı. Şirket ilk defa Unreal Engine 4 motoruyla bir oyun tasarlıyor. Baktığınızda şuan zaten Türk oyun piyasasında mount and blade kadar kaliteli bir yapım yok :) Hani siz bu şirketi yermek yerine direkt Türkiye'nin oyun yapabilme kapasitesini yermeniz gerekir çünkü bu şirket ve yapım Türk gaming piyasasının öncüsüdür :)
Benim şirketi ya da Türk oyun piyasasını kötüleme gibi amacım yok, söylediklerimden çıkardığınız sonuç buysa hiç anlaşamamışız. Siz nasıl oyunu övme hakkına sahipseniz, bende oyunda gördüğüm sorunları, eksiklikleri ve kötü yanlarını dile getirip eleştirme hakkına sahibim. Bu demek değil ki Bannerlord, Warband, Ateş ve Kılıç başarısız bir şirketin başarısız ürünü, gayet başarılı oyunlar. Ancak bannerlord şu an çoğu warband oyuncularının isteklerini karşılayabilecek düzeyde değil, ileride belki düzelirler, bilemem. Sonuçta işi bilen kişiler tarafından yardım almaları da onlar için bir alternatifti, her daim bir alternatifte vardır.
Post automatically merged:

Warband çalışanlarından bağımsız olarak mod yapan insanlar online moda çok fazla eklenti getirdiler, bu sayede warban'dın online modu iyileşti. Sıcak hava balonu, balista, ateşli ok, mancınık, gemi ve trebuchet gibi çokça özellik. Eğer bannerlord'da modcular tarafından eksiklikleri kapanan bir oyun olacaksa kusura bakmayın ama bu başarısız bir oyun olur.

Son düzenleme:
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Benim şirketi ya da Türk oyun piyasasını kötüleme gibi amacım yok, söylediklerimden çıkardığınız sonuç buysa hiç anlaşamamışız. Siz nasıl oyunu övme hakkına sahipseniz, bende oyunda gördüğüm sorunları, eksiklikleri ve kötü yanlarını dile getirip eleştirme hakkına sahibim. Bu demek değil ki Bannerlord, Warband, Ateş ve Kılıç başarısız bir şirketin başarısız ürünü, gayet başarılı oyunlar. Ancak bannerlord şu an çoğu warband oyuncularının isteklerini karşılayabilecek düzeyde değil, ileride belki düzelirler, bilemem. Sonuçta işi bilen kişiler tarafından yardım almaları da onlar için bir alternatifti, her daim bir alternatifte vardır.

Dediklerinize katılıyorum sadece çıkardığım sonuç bu değil süre hakkında bu kadar uzun olmasının sebebi hakkında yorum yapmıştım. Tabiki eleştireiblirsiniz. Ve ben de oyunda sorun yok demiyorum zaten şuanda oyunda bir çok sıkıntı var örneğin oyundaki krallıkların bi anda fazla güçlenip diğer krallıkları ezmesi ve gelişmenin zor olması vesaire vesaire. Ya da oyunun warbanddan aşırı derecede farklı bir oyun olduğunu da savunmuyorum.

Benim inandığım şey bu önümüzdeki bahsettikleri 1 yıllık erken erişimde oyundaki crash vs. hatalar giderilir oyunun oynanabilirliği geliştirilir ondan sonraki 1-2 yılda da bir çok mod oyuna getirilir oyun iyice çeşitlenir. Zaten warbandın yıllar boyu modlanması neticesinde şuanda bannerlord'a çok daha fazla mod getirilir kısa bi sürede. Warband kadar uzun süreceğini düşünmüyorum modların gelmesinin. Yani bardağa biraz dolu tarafından bakıyorum diyelim :)
Post automatically merged:

Benim için bi oyun kendini bi gün içinde saatlerce içinde tutuyorsa o oyun başarılırıdır şuan bile bannerlord bunu yaptırıyorsa bence 1-2 yıl sonra şahane bir oyun haline gelebilir diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu daha ön gösterim gibi bişey değil mi co op gelicek diye biliyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
grafikler gelişmiş fakat daha iyi olabilirdi bu kadar senede

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence 2 aya kalmaz Online moda geçiş yapılır hızlı gelişiyor oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...