M2 Ssd Sorunu (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba geçen hafta yeni bir pc topladım parçalarını tek tek kendim taktım windowsu kurdum kullanıyordum ta ki düne kadar...
birden bire bir mavi ekran geldi pc bios ekranında kalıyo açılmıyo 3-4 kez format attım windows geliyor sonra birden yine gidiyor. Güvenli modda açıp gereksiz şeyleri siliyorum fln ama düzelme yok...

SSD olarak XPG Spectrix S40 Aldım fakat HD Tune'de bi tarama sonucu aşşağıda ki gibi bi ekran geldi bi kaç error görünüyor bunun sebebi ne olabilir ?

CyrstalDiskInfo %100 sağlıklı olarak gösteriyor ama HD Tune'de böyle bir eror verdi. Bu mavi ekran sorunu SSD'den mi kaynaklanıyor acaba ?

NOT: PC'de sadece m2 ssd var harici ssd veya hdd yok sadece m2 ssd kullanıyorum....
1.PNG

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Eğer takarken bir hata oluşturmadıysan hücre sorunu olmuş olabilir sürücülerde hücreler oluyor bir hücre ölünce otomatikmen diğer hücre kulannıma başlıyor milyonlarca hücre var belki hücrelerin genelinde sorun olabilir çünkü ara sıra fabrika çıkışlı sorunlar olabiliyor (bir arkadaşımda daha olmuştu) tavsiyem yeni topladıysan garantisi vardır diye tahmin ediyorum garantiye vermen daha iyi olur.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Eğer takarken bir hata oluşturmadıysan hücre sorunu olmuş olabilir sürücülerde hücreler oluyor bir hücre ölünce otomatikmen diğer hücre kulannıma başlıyor milyonlarca hücre var belki hücrelerin genelinde sorun olabilir çünkü ara sıra fabrika çıkışlı sorunlar olabiliyor (bir arkadaşımda daha olmuştu) tavsiyem yeni topladıysan garantisi vardır diye tahmin ediyorum garantiye vermen daha iyi olur.
Bende onu düşünüyorum ssd sıkıntılı gibi görünüyor yani daha yeni olan bir cihazda Bad Sector olması garip..

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Fabrika da böyle şeyler olması normal tabi ki dediğim gibi garantiye göndersen iyi olur bu arada geçen hafta almışsın PC yi hayırlı olsun.

MemoryHackers Member
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Buy a new one SSD.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ekran kartında problem olacagını düşünüyorum alkolle pinleri sil olmassa ram slotlarını 1 aralıkla diz yer degişti çüzümü bulursun knk

AkçaSoft
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sorun ssd den kaynaklı sağlık oranı ve performans düşüşe geçmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...