M2 Wifi Kart Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ASRock B560M Pro4 anakarta sahibim ve anakartıma m2 wifi kartı takmak istiyorum, senelerdir usb şeklindeki TP link gibi wifilerden kullanıyorum fakat m2 wifi kartı alıp anakarta entegreli şekilde kullanmak istiyorum, öneride bulunabilir misiniz ?
anakart :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Wi-Fi 6 AX200 M.2 modülüne bakabilirsin wi-fi 6 standardını destekliyor ve 2x2 mu-mımo teknolojisi var yani birden fazla cihazın aynı anda veri alışverişi yapmasını sağlıyor bluetooth 5.2 desteği de sunuyo

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Wi-Fi 6 AX200 M.2 modülüne bakabilirsin wi-fi 6 standardını destekliyor ve 2x2 mu-mımo teknolojisi var yani birden fazla cihazın aynı anda veri alışverişi yapmasını sağlıyor bluetooth 5.2 desteği de sunuyo
Bahsettiğiniz ürün bu mu acaba ?

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ASRock B560M Pro4 anakarta sahibim ve anakartıma m2 wifi kartı takmak istiyorum, senelerdir usb şeklindeki TP link gibi wifilerden kullanıyorum fakat m2 wifi kartı alıp anakarta entegreli şekilde kullanmak istiyorum, öneride bulunabilir misiniz ?
anakart :
M2 slotunu neden boş yere onunla dolduracaksın ki pci slotuna takarsın , m2 de ssd için kullanırsın. aşağıdakine bak istersen.
555.png

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
M2 slotunu neden boş yere onunla dolduracaksın ki pci slotuna takarsın , m2 de ssd için kullanırsın. aşağıdakine bak istersen.
Ekli dosyayı görüntüle 91246
Anakartta zaten 2 tane m2 ssd yuvası var ikincisi dediğiniz yerin üstünde m2wifi yazıyor bilmiyorum oraya ssd takılıyor mu, hadi takılsa bile oraya ssd koyamam çünkü alanı çok küçük, anakartın linkini attım oradan inceleyin isterseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@Adc Main Teşekkür ederim sipariş oluşturacağım.
amozondan sipariş oluşturma derim dostum

bu kartta işini görür bluetooth 5.1 desteğine sahiptir. Aynı zamanda MU-MIMO'yu da destekler.
normal e ticaret siteleriden getirirsen daha iyi olur amazonda gelmesi 2 haftayı geçebilir belki ama normal internet sitelerinden aldığında 2 günde kapında olur

Üye
3 HİZMET YILI
M.2 Wİ-Fİ kartı ilk defa duydum. Ben de takipteyim.

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
anakart :
benimde yok :/

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
amozondan sipariş oluşturma derim dostum

bu kartta işini görür bluetooth 5.1 desteğine sahiptir. Aynı zamanda MU-MIMO'yu da destekler.
normal e ticaret siteleriden getirirsen daha iyi olur amazonda gelmesi 2 haftayı geçebilir belki ama normal internet sitelerinden aldığında 2 günde kapında olur
Sanırsam bu laptop için

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Anakartta zaten 2 tane m2 ssd yuvası var ikincisi dediğiniz yerin üstünde m2wifi yazıyor bilmiyorum oraya ssd takılıyor mu, hadi takılsa bile oraya ssd koyamam çünkü alanı çok küçük, anakartın linkini attım oradan inceleyin isterseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bahsettiğin ufak slot dediğin pcie slotu ancak oraya takacağın wifi kartın anteni olmayacağı için kasa da metal bir kafes olacağı için çekim problemleri yaşayabilirsin uzaklığa bağlı olarak.

Benim tavsiyem çok daha mantıklı ama tabi sen bilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bu önerilenlerde en kalitelisi hangisi acaba9

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aynısından bana da gerekli. bendeki düzgün calısmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...