M2 Yeni Server Veya Hight Server PVP Orta Emek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler Merhaba,

Konu başlığından da anlayacağınız gibi yakın zamanda açılacak PVP server veya şuanda oynanabilecek HİGHT durumda orta emek server var mıdır ?
Bu yeni serverların açılacağını takip ettiğiniz paylaşım sitesi varsa linkde bırakabilirsiniz.

2 3 Arkadaş bırakalı çok uzun zaman oldu zevkine takılacağımız server arıyoruz aktif serverlardan öneri verebilirsiniz.

08.12.2023 ezel2 açılıyormuş reklamına denk geldim burası nasıl oynanır mı .d

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kankam biz öyle server patlasın ucsun istemiyoruz zaten metin2 bu oyunda sonucta 20 yıl oyna git banka önünde vs at playing killer bir ortamı olmayan oyun ben farm mantıgını filan seviyorum birde bizim cocuklar başlıyacak o yüzden .d kendim knıght online oynuyorum aktif

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kankam boğa2 aşırı sarıyor 1-99 server tr tipi hızlı gelişebilirsiniz ekip ile oynarsanız

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende oynanabilir bir sv arıyorum ekip arkadaşı ararsanız katılmaktan zevk duyarım

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
mt2 de sv kalmadı ya hepsi para için açıyor sonra kapatıyorlar sadece para avcısı hepsi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
mt2 de sv kalmadı ya hepsi para için açıyor sonra kapatıyorlar sadece para avcısı hepsi

Şimdi hocam adamlara da birşey diyemessin sonuç olarak o sunucuları acarken bir maaliyet söz konusu güvenliği sunucu parası database falan filan bunlarıda cıkarması lazım birde adam başında duruyor bence destek amaclı oynadıgın sunucuyu sevdiysen destek amaclı döner parası sallanabilir. Sonuçta sana keyifli oyun sunuyorlar ellerinden geldikce ben buna karşı değilim. nerelere ne para vermiyoruzki . Ama bazıları bokunu cıkarmış şekilde oluyor onlarda patlıyor. Hakkıyla yapılana gözümde cok olmasada corbada payımız olsun diye birşeyler alırım. her oyun için gecerlidir 50 100 200 tl seni zengin etmez adama destek olur.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

m2bob varken salıyordum 2 3 char iyiydi :D alt tab oynuyordum sonra o acountların pasları ununttum mailleride yok mk kaldı öyle .s metin2 hile varken güzeldi şuanda cacık hileyle alıştım ben oyuna hile olmadan boş geliyor .d

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bende oyanana bilir av arıyorum ama işte bulamıyorum global avlere bakmak lazım

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
valla kral knigt oynanırda metin 2 bilmiyorum bende çok anlamıyorum çünkü çaktırma .d

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tr serverleri mt2 de hala tutunamıyorlar oynadıgın ve emek verdiğin her şeyi 2 3 ay içinde bırakmak zorunda kalabilirsin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aga global bak orda var zaten saldılar yarısı böle oyunları ama çok güzel be bağımlılık yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yeniden başlamak istiromda canm istmeiyor bi trfdn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...