Maç taşımak elo farkı hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bir diamond lig oyuncusu olarak elonun hiç bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum ve savunuyorum.(aksi görüşü olan söylesin)
27 yaşında biri olarak benim bile ağzımı bozdurup oyundan soğutan kitleye sesleniyorum. Suç sizde değil aslında suç bizde bu oyunu 0-15 yaş grubu oynamalı biz bu oyunu bırakmalıyız.
Bizde bu oyunu oynadığımızda çocuktuk ama devam ettik bırakmadık bir şekilde alışkanlıklar kolay bırakılmıyor.
Bazı konularınızı görüyorum şöyle maç taşınır böyle maç taşınır elo yüksek ben tekde oynarım yok kadeşim öyle bir şey bir maçı taşırsın iki maçı taşırsın onlarında eli kolu var.
Kastımı tokatlar seni geçer tilt olur durursun alın size bir senaryo başıma gelmiş bir hikaye.

Gümüş I lig
Mid lane oynuosn 4-0 gidiyorsun top lane 9-0 oynuyor oynamasını bilse ne olur bilmese ne olur. (darius)
Adc ile support kavga etmiş adc oyundan çıkmış suport mal gibi ormanda dolaşıyor ve paso ölüyor.
Sonra top koridoru feedleye feedleye adamı 15-2 konumuna getiriyor ve oyundan çıkıyor.
Kaldımı şimdi sana 1 tane özürlü support ve ejder almasını bilmeyen bir jungle gerçi jungle ne yapsın bot lane yokken ejder de alamaz gank de atamaz.
Sende garibim tek başına oyunu taşımaya çalışıyorsun tam kastım diyorsun oyunda kalan 2 antilop karar veriyorlar ff verelim diye tam birşeyler yapıyorum diyosun oyun gg
O yüzden bunun elosu melosu yok karşınıza insan evladı kişiler gelmedikçe bir yere kadar maç taşıyabilirsiniz.
Hadi gel tilt olma hadi gel klavyeyi kırma hadi gelde ana bacı sövme
Hadi gelde yaşının adamı ol orda olgunlukla karşıla yok öyle bir şey.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Elmas bronz farketmiyor.Her eloda leşler var.Bir süre sonra kendime dedim ki ben bu oyuna girip bu leşleri taşımak için sinirlenip neden küfür edip 1 paket sigara içeyim.Sonra scripte başladım.Şuan oyunu sadece eğlenmek için oynuorum.Scriptlede fena taşıyorum.Yükselebildiğim kadar yükselirim.Zamanı geldiğinde banımı yer yeni hesap alır oynarım.Scriptsiz asla oynamam bu oyunu.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valla en iyisi sc kullanmak çoğuda kulanıyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Its mroe fun with the scrpt i guess tho u can put time in and improve and get good at the game, you pick!

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben sc kullanıyorum en iyisi bu

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
adam haklı bu yüzden hile kullanmak lazım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sc kullanmak en iyisidir aga ya

Üye
5 HİZMET YILI
her eloda aynısı var düşük elo girsen takım çöp yüksek elo girsen elo boost var

insta: SultanGurayHan
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadasin isyanini anliyorum fakat hile cözüm degil ki olan o kadar kastigin hesabina olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...