en mantıklısıkanka oyun ıcın alıyosan hata yapıyosun moonster al daha ıyı he dıyosankı odev yapıcam al ama moonsterda hem odev hem oyun oynarsın o paraya
Düşüneceğim teşekkür ederimkanka oyun ıcın alıyosan hata yapıyosun moonster al daha ıyı he dıyosankı odev yapıcam al ama moonsterda hem odev hem oyun oynarsın o paraya
Peki araştırma sunum gibi işlerle ne gibi kolaylıklar sağlıyor Mac. Yani diğer bilgisayarlardan ayrılan özelliği nedir araştırma, sunum konusunda bilginiz var mı?Ofis kullanımı için çok uygun olur senin için dediğin gibi araştırma sunum makale hazırlama gibi işlemlerde çok rahat kullanırsın ancak ben oyun oynamak da istiyorum diyorsan hiç bir şekilde alma pişman olursun oyun oynanacak bir bilgisayar değil mac.
Peki araştırma sunum gibi işlerle ne gibi kolaylıklar sağlıyor Mac. Yani diğer bilgisayarlardan ayrılan özelliği nedir araştırma, sunum konusunda bilginiz var mı?
Anladım söylemek istediğinizi, teşekkür ediyorum.Maalesef mac kullanmadım hiç ancak şöyle diyebilirim. Oyun şu yüzden oynatmaz bir çok oyunu desteklemiyor zaten bu yüzden dedim zaten mac genel olarak ofis gibi işlerde kullanıldığı için illaki avantajları vardır bunu kullandıkça anlarsınız diye tahmin ediyorum.
Teşekkür ederim öneriniz için, dikkate alarak bir karara varacağım.Sadece bunun için ise, çok iyi ama aynı telefonlar gibi kısıtlamalarla dolu.
Oyun oynamak ve videoları düzenlemek istiyorsanız, bir GAMER Notebook almanızı öneririm, çok daha fazla performansa sahiptir.
1060 6GB ile i7 7700k
Anladım söylemek istediğinizi, teşekkür ediyorum.
Post automatically merged:
Teşekkür ederim öneriniz için, dikkate alarak bir karara varacağım.
Teşekkür ederim aklıma takılan bir problem olursa danışacağım.İhtiyacınız olursa, daha fazla soru için buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?