Macbook Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zihnim bu şehirden bu devirden çok uzakta
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar, bilgisayardan çok anlayan birisi değilim ve Apple'a ait olan, macbook bilgisayarını almaya niyetlendim. Fakat dediğim gibi bilgisayardan pek anlamadığım için donanımsal bilgileri iyi midir, kötü müdür bu konuda bilgi almak istiyorum sizden. (Araştırma sunum v.b işler için kullanacağım bilgisayarı) .

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
araştırma, sunum için gayet iyi bir bilgisayar ve kalitesi belli oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Günlük kullanım için (e-posta, internet, resim, video, film izlemek, oyun oynamak vb…) bir bilgisayar satın almayı düşünenler için idealdir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Macbook lar akademik kullanım için piyasadaki en iyiler arasında bulunan (belkide en iyisi) ürünlerdendir, bütçene göre uygun olanı gönül rahatlığıyla alabilirsin :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
paran coksa yak gitsin bende var tamire verdim 3. kere a şimdi verdim hemde

Üye
6 HİZMET YILI
Hangi amaçla kullanıcağına bağlı Oyun oynıyacaksan onu alacağın fiyata çok daha iyi gaming pc alabilirsin akademik anlamda diyorsan iyidir ama önermem

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka oyun ıcın alıyosan hata yapıyosun moonster al daha ıyı he dıyosankı odev yapıcam al ama moonsterda hem odev hem oyun oynarsın o paraya

Rodß
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
çok iyi bir pc bence uzun soluklu bir pc isitiyoriesen al

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Ofis kullanımı için çok uygun olur senin için dediğin gibi araştırma sunum makale hazırlama gibi işlemlerde çok rahat kullanırsın ancak ben oyun oynamak da istiyorum diyorsan hiç bir şekilde alma pişman olursun oyun oynanacak bir bilgisayar değil mac.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Ofis kullanımı için çok uygun olur senin için dediğin gibi araştırma sunum makale hazırlama gibi işlemlerde çok rahat kullanırsın ancak ben oyun oynamak da istiyorum diyorsan hiç bir şekilde alma pişman olursun oyun oynanacak bir bilgisayar değil mac.
Peki araştırma sunum gibi işlerle ne gibi kolaylıklar sağlıyor Mac. Yani diğer bilgisayarlardan ayrılan özelliği nedir araştırma, sunum konusunda bilginiz var mı?

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Peki araştırma sunum gibi işlerle ne gibi kolaylıklar sağlıyor Mac. Yani diğer bilgisayarlardan ayrılan özelliği nedir araştırma, sunum konusunda bilginiz var mı?

Maalesef mac kullanmadım hiç ancak şöyle diyebilirim. Oyun şu yüzden oynatmaz bir çok oyunu desteklemiyor zaten bu yüzden dedim zaten mac genel olarak ofis gibi işlerde kullanıldığı için illaki avantajları vardır bunu kullandıkça anlarsınız diye tahmin ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sadece bunun için ise, çok iyi ama aynı telefonlar gibi kısıtlamalarla dolu.

Oyun oynamak ve videoları düzenlemek istiyorsanız, bir GAMER Notebook almanızı öneririm, çok daha fazla performansa sahiptir.

1060 6GB ile i7 7700k

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Maalesef mac kullanmadım hiç ancak şöyle diyebilirim. Oyun şu yüzden oynatmaz bir çok oyunu desteklemiyor zaten bu yüzden dedim zaten mac genel olarak ofis gibi işlerde kullanıldığı için illaki avantajları vardır bunu kullandıkça anlarsınız diye tahmin ediyorum.
Anladım söylemek istediğinizi, teşekkür ediyorum.
Post automatically merged:

Sadece bunun için ise, çok iyi ama aynı telefonlar gibi kısıtlamalarla dolu.

Oyun oynamak ve videoları düzenlemek istiyorsanız, bir GAMER Notebook almanızı öneririm, çok daha fazla performansa sahiptir.

1060 6GB ile i7 7700k
Teşekkür ederim öneriniz için, dikkate alarak bir karara varacağım.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence Hiç macbook alma onun yetine hp al hem işte vb yerlerde kullanırsın hemde oyun oynarsın

S h e l b y
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
paran coksa yak gitsin bende var tamire verdim 3. kere a şimdi verdim hemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...