Machine Learning

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üstte belirttiğim kitabın pdf ile birlikte machine learning konusuna tekrardan başlamak istiyorum. Temel python ve veri bilime dair temel bilgi birikime sahibim. Yaklaşık 1 ay kadar da yoğun olmasa da makine öğrenimi üzerine çalıştım. Bu kitabı rehber alarak gerektiği yerde internetteki videolu veya yazılı kaynaklarla birlikte ilerlemeye başlasam yaklaşık olarak ne kadar vakitte makine öğrenimi üzerinde ciddi anlamda yol katedebilirim. Öğrenim kuvvetim yüksek fakat bu noktada motivasyona ciddi ihtiyacım var. Sizden istediğim ise kendimi nasıl motive edebilirim? Ayrıca bu kitabı rehber kaynak seçmek sizce doğru mudur? Değilse eğer önerebileceğiniz farklı kaynaklar var mıdır?

Üye
5 HİZMET YILI
bunula ilgini en sağlma kaynaklar bence googleden verile bilir reis yada youtubtanda izleyerek bulabilirsin aradığını

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kitap güzel bence. Ama bu iş daha çok senin istekli/motive kalmana bağlı. Günde belli bir saatini ayırmaya çalışırsan daha iyi olur ben sana kaç günde istediğin konuma geleceğini söyleyemem ama motive çalışmazsan muhtemelen çalıştığın saatler de verimsiz geçecek ve gecikeceksin. O yüzden gerçekten ilerlemediğin anda çalışmayı bırak sonra tekrar başla derim, bol bol molalar vererek.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kitap güzel bence bol bol molalar vererek çalış derim iyi günler.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Reis bu kitabı okuyacak ingilizce seviyesini nasıl elde ettin ? Üniversitede hazırlıkta falan mı öğrendin yoksa bir kaynak falan mı takip ettin.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
teşekkürler bende indirdim kitabı

Üye
5 HİZMET YILI
The sources that you're interested in this are the sources that you can find by watching the chief or searching in google.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
O yüzden gerçekten ilerlemediğin anda çalışmayı bırak sonra tekrar başla derim, bol bol molalar vererek.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güzel bir konu ve derin bir konu bol bol araştırma yapılmalı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence kitap işlerini bırakın. Artık gayet güzel kurslar var. Udemyde harika machine learning with python adı altında kurslar var. Baya derin anlatıyolar. Kitaptan imkanı yok böyle öğrenmenin. Udemy kurslarını beleş olarak bulabileceğin siteler mevcut. Başka site reklamı yapamayacağımdan atamam.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
You can find what you are looking for by watching the boss or on youtube

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kitap gayet iyi bende alicam ama bence uzat kitap i hemen bitirme

Üye
6 HİZMET YILI
Tensorflow ve conda üzerinde kendine tecrübe katıp üzerine machine learning ve neural networks tutorialları izleyerek ilerleyebilirsin şahsen ben de uzun süredir kafa patlatıyorum ancak ne yapmak istediğine karar verebilme aşaması da sancılı bi süreç, neural networks üzerine çalışmak daha eğlenceli tavsiyem youtube tutoriallarını dinlemen podcastler de var tabii

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
güzel bir konu ve derin bir konu bol bol araştırma yapılmalı başarılarının devamını dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kitabı bende indirdim ama benlik değil teşekkürler pdf için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...