- Konuyu başlatan
-
aynenvirüs yok ama maus hızını en düşüğe çekiyor otomatik. Saçmalık yani...
ekledim ama konuya ekleyemiyorum izin yok konu içeriğine mesaj olarak koydumHem kendin hem de bizim için virüstotal eklemeni istiyorum.
ne demek güle güle kullan dostumelinize sağlık özellikle fps severlerin işine yarayacaktır.
dostum virüs yok taradım sonuç içerikdeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
virüs var kardeşimde bunda şimdi ban olayı varmıdır pubg yada herhangi bir oyun için
ayar butonu var orada altta 2 e olabilir o program ayara gir oradan 2 den ortaya çek veya başta sorar sana hayıra bas panik yok ))bro ındırdım uygulamayı bırden mouse yavasladı noluyo la bı baksana bana
nasıl duzeltecez bunu
dostum sağda yukarıda 3 seçenek var ortadakiye tıkla ayarlara girer sonra sol altta görceksin mouse ayarı var onu oynatarak düzletebilirsinbro ındırdım uygulamayı bırden mouse yavasladı noluyo la bı baksana bana
nasıl duzeltecez bunu
bro olmuyor yaptım programı slınce duzelırmı baksana bıdostum virüs yok taradım sonuç içerikde
Post automatically merged:
ayar butonu var orada altta 2 e olabilir o program ayara gir oradan 2 den ortaya çek veya başta sorar sana hayıra bas panik yok ))
dostum sağda yukarıda 3 seçenek var ortadakiye tıkla ayarlara girer sonra sol altta görceksin mouse ayarı var onu oynatarak düzletebilirsin
bak dostum sağda yukarıda НАСТРОЙКИ seçenegine gir sol altta göreceksinbro olmuyor yaptım programı slınce duzelırmı baksana bı
dpi bana göre ayarlıdır ayarını kendine göre ayarlayacaksın dostum unutmateşekürler dostum denicem
dostum yaptım programı kapatınca gerı gıdıyor bu programı sılınce gerı gelmezmı ayarlarımbro olmuyor yaptım programı slınce duzelırmı baksana bı
o zmn basit dostum windows ayarlarından araya tıklayıp fare ayarları yaz çıkar oradan düzelt eskisi gibi olacakdostum
dostum yaptım programı kapatınca gerı gıdıyor bu programı sılınce gerı gelmezmı ayarlarım
denetim masasından mouse ayarlarına gir oradan düzeltebilirsino zmn basit dostum windows ayarlarından araya tıklayıp fare ayarları yaz çıkar oradan düzelt eskisi gibi olacak
ayarlarsan yarar kendin her silah için yazarsın macro kaydedersin olur dpi dikkat et benim mouse ye görü ayarlıdır kendine göre ayarlayacaksınPubg lite için işe yarar mı
bro bak sımdı ben bu programı kaldırdım aq yıne aynı duruyo bende zowıe mouse var mousenın en dusuk dpı bıle cok hızlı nasıl gerı getırecez aq :ASDADASo zmn basit dostum windows ayarlarından araya tıklayıp fare ayarları yaz çıkar oradan düzelt eskisi gibi olacak
normale dönmüş geriye kalanı sen ister yazılımından dpi olarak yarla ister windows ayarlarından fark etmez yaparsın basitbro bak sımdı ben bu programı kaldırdım aq yıne aynı duruyo bende zowıe mouse var mousenın en dusuk dpı bıle cok hızlı nasıl gerı getırecez aq :ASDADAS
bro bak sımdı ben bu programı kaldırdım aq yıne aynı duruyo bende zowıe mouse var mousenın en dusuk dpı bıle cok hızlı nasıl gerı getırecez aq :ASDADAS
normale dönmüş geriye kalanı sen ister yazılımından dpi olarak yarla ister windows ayarlarından fark etmez yaparsın basit
konuyu ve içeriği güncelledim dostum f8 programı çalıştırma butonu diye yazmayı unutmuşumbro bak sımdı ben bu programı kaldırdım aq yıne aynı duruyo bende zowıe mouse var mousenın en dusuk dpı bıle cok hızlı nasıl gerı getırecez aq :ASDADAS
link attım kardeşim o zaman senin tarattığın dosya farklıdostum virüs yok taradım sonuç içerikde
bi yanlışın var kardeşimlink attım kardeşim o zaman senin tarattığın dosya farklı
16/71 virüslü çıktı kardeşim virüs totalda çıkan sonuç bu
tamam kardeşim bende yanlış lınk orda bakarsın hadi iyi forumlarbi yanlışın var kardeşim
güle güle kullan dostumsağol dostum çok işime yaradı
ankette yazanları okuyup öyle dene dostum ayrıca dpi sorunun çıkarsa konuda birine yardımcı oldum eğer çevrimdışı olursam ordan okuyarak halledersindeneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?