- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
kendin ayarını yaparak işe yaratabilirsin dostumnasıl makro bunlar kullanımı nasıl oluyo yani pubg lite de işime yararmı ?
kendin ayarını yaparak işe yaratabilirsin dostumnasıl makro bunlar kullanımı nasıl oluyo yani pubg lite de işime yararmı ?
teşekkürler broArkadaşlar konu yanlış biyerde açıldıysa özür dilerim sizinle kendi kullandığım macro programını paylaşmak istiyorum. kendim yaklaşık 6 aydır kullanıyom herhangi bi sıkıntı yok içinde kendim hazırladığım macro dosyaları da vardır, çok zor bişi olduğunu sanmıyorum ayrıca o program üzerinden kendiniz her silah için ayrı macro yazabilirsiniz genelde (Pubg) kullanıyorum programı acıp dosyayı seçtikten sonra açma kapama buttonu F8 dikkat dpi ayarını düşürebilir ayarlamanız gerekebilir beyler güle güle kullanın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptotal sonucu
Ayrıca Dpi sorunu çıkarsa içerikde bi arkadaşa yardımcı oldum eğer çevrimdişi olursam konudan bakarak helledebilirsiniz iyi forumlar
sekmeyi kontrol etmende yardımcı olurmakro daha önce kullandım baya işine yarar
eyw ne demek güle güle kullanemegıne sağlık dostum
eywallah ne demek dostumteşekkürler bro emeğine sağlık![]()
ama yinede arkada 3. parti bir yazılım var pubg macro programları da aynı software gibi değil o yüzdenama bu oyun içeriğine dokunmuyor bildiğin senin mouseni kontrol ediyor o kadar
anketi okuyarak dene ) iyi forumlarDenemek lazım, sağolasın şu aralar pubg lite giriyordum aimim leş bakalım dediğin gibi olacak mı![]()
g300 s kullanıyorum sorun olursa yazıcam bromankette yazanları okuyup öyle dene dostum ayrıca dpi sorunun çıkarsa konuda birine yardımcı oldum eğer çevrimdışı olursam ordan okuyarak halledersin
koyduyudum dostumVirstotal koy kapanabilir konu
olur dostum sıkıntı yokg300 s kullanıyorum sorun olursa yazıcam brom
güle güle kullan dostumteşekkürler dostum işime yarar
bi yanlışın var dostum
kanka simdi diger hileler icin anti virus programlarını kapadık ya sıkıntı olmaz degilmiArkadaşlar konu yanlış biyerde açıldıysa özür dilerim sizinle kendi kullandığım macro programını paylaşmak istiyorum. kendim yaklaşık 6 aydır kullanıyom herhangi bi sıkıntı yok içinde kendim hazırladığım macro dosyaları da vardır, çok zor bişi olduğunu sanmıyorum ayrıca o program üzerinden kendiniz her silah için ayrı macro yazabilirsiniz genelde (Pubg) kullanıyorum programı acıp dosyayı seçtikten sonra açma kapama buttonu F8 dikkat dpi ayarını düşürebilir ayarlamanız gerekebilir beyler güle güle kullanın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptotal sonucu
Ayrıca Dpi sorunu çıkarsa içerikde bi arkadaşa yardımcı oldum eğer çevrimdişi olursam konudan bakarak helledebilirsiniz iyi forumlar
kardeşim linke tıkla indir programı içerikte hazır macro dosyaları var onları seçerek f8 tuşuna bastığın zaman aktif oluyorabi nasıl kullancaz