- Konuyu başlatan
-
bi sıkıntı olacağını sanmiyorum 4 5 aydır kullanıyorum aktif olaraktttt
kanka simdi diger hileler icin anti virus programlarını kapadık ya sıkıntı olmaz degilmi
yok galiba tam bişi diyemem ama millet kulanıyor sonuçtaban riski varmı
evet oluyor bendeki de yazılımsız mouse ancak dpi ayarların bozulabilir dikkate alpeki her marka mouse oluyormu bu macro ?
linke tıkla inmesi lazım çok küçük bi boyutlu rar arşiviAbi bu inmiyor nerden indircez
dpi ayarları bozulursa bi tık sıkıntı olur kanka ya okadar ugrasıp ayarladımevet oluyor bendeki de yazılımsız mouse ancak dpi ayarların bozulabilir dikkate al
programı açmadan önce ayarlarını kaydet biyere windows mouse ayarlından gir bak ve yazılım kullanıyorsan yazılıma gir ve oradan da bak kaydet sonra programı dene hoşuna gitmezse veya ayarın bozulursa geri döndpi ayarları bozulursa bi tık sıkıntı olur kanka ya okadar ugrasıp ayarladım
kanka ben bunu indirdim de bu rusca yaprogramı açmadan önce ayarlarını kaydet biyere windows mouse ayarlından gir bak ve yazılım kullanıyorsan yazılıma gir ve oradan da bak kaydet sonra programı dene hoşuna gitmezse veya ayarın bozulursa geri dön
eywallah güle güle kullantamam teşkkr ederim adamsın )
maalesef ben tarif ederim sıkıntı yok dosyayı seçebildin mi oradan?kanka ben bunu indirdim de bu rusca yaturkce yada ingilizcesi yokmu bunun
indir programı aç ve dosya simgesine tıklayarak macroyu seç orada benim yaptığım bir kaç tane dosya varevet indirdim de rusca oldugu icin nasıl yapacabımı bilemedim
tamam kanka yaptım ama aktiflestiremiyorumindir programı aç ve dosya simgesine tıklayarak macroyu seç orada benim yaptığım bir kaç tane dosya var
eywallah ne demekEmeğine sağlık kardeşim
İyi forumlar
f8 tuşuna basacaksıntamam kanka yaptım ama aktiflestiremiyorum
f8 basarak aktifleştirmişsin demekki şimdi bir kere sağ tıkla düzelecektamam indirdim açınca maus sürekli aşşag iniyor onu nasıl düzeltcem kafam aşşagda geziom sürekli takılyor gibi oluyor
güle güle kullaneyvallah kardeşim benim teşekkürler
tamamdır hallettim cok sagoleywallah ne demek
Post automatically merged:
f8 tuşuna basacaksın
f8 basarak aktifleştirmişsin demekki şimdi bir kere sağ tıkla düzelecek
güle güle kullantamamdır hallettim cok sagol
güle güle kullan kardeşim bi sıkıntın olursa yaz yardımcı olurum)Eyvallah hocam eline sağlık, emeğe saygı.
güle güle kullan
güle güle kullan kardeşim bi sıkıntın olursa yaz yardımcı olurum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?