Üye
Arkadaşlar elimde macros effects programı var r6 da çok güzel çalışıyor kendime göre tasarladım ban yemedim BE den ama eac rust için atıyor mu şuanda bilgisi olan var mı?
I did not experience any bans while Rainbow six siege was in use, I wonder if there is a ban in the rust game, the program I use is macros effectswhich program particularly? i mean in which game you are using macro??
Kullanılcak bir program var mı acaba?Atıyor o program dedected
Satın alınacak 60 70 tl bütçe ile bir macro biliyor musun hocam satan var mı çevrendeRust'ta atıyor hocam arkadaşım banlandı bu program yüzünden
Macro hocam kafayı patlatıp düzgün bir ayar bulursan spray tutmuyorsun işteMacros effects bu program tam olarak neye yarıyor kardeşim ve r6 da kullanıyormuşsun ne yapıyorsun ben çok oynuyorum da r6 neye yarıyor ?
Hocam kullandıgınız bi program var mı rust içindetected olması lazım o benim arkadasa ban attı
Ban atmıyor kankaArkadaşlar elimde macros effects programı var r6 da çok güzel çalışıyor kendime göre tasarladım ban yemedim BE den ama eac rust için atıyor mu şuanda bilgisi olan var mı?
Hanginize inanayım kanka ikilemde kaldım ciddiBan atmıyor kanka
Her hilenin ban riski vardır. EAC için bypass var onu kullanırsan kafan rahat olurArkadaşlar elimde macros effects programı var r6 da çok güzel çalışıyor kendime göre tasarladım ban yemedim BE den ama eac rust için atıyor mu şuanda bilgisi olan var mı?
Ben denediğimde atmıyordu ama bence kullanmarusttan ban yedim 200tl boşa gitti bence yapma