ayn knk![]()
buff mi yok ya knk boşver onubuff gelse iyi olur aslında
oyuncuların karakter dengeleme için önerilerini dinlediklerini pek zanletmiyorum (daha önce denedim btw)her şampiyonun bir zamanı vardır illaki ama uzun süredir gelmiyorsa sıkıntı vardır reis bir desteğe ulaş şikayetci ol kendi çapından illaki senin gibi düşünen vardır bu durumda (lolde Jax gibi her şampiyona ayrı ayrı bufflar geliyor Jaxe birşey gelmiyor çok can sıkıcı)
Sorc zaten kendi çapında her zaman iş yapacak bir karakter çünkü infinity iframe var ama maehwa'nın en iyisi olabileceği bir yön bulamıyorum.bencede sorc bufflayacaklarına diğer karakterleri iyileştirebilirler
emin ol aktarım ile max 1v1 atabiliyorsun onda da karşında ninja veya lahn falan varsa direkt çar farkından yeniliyorsun (istisnalar var tabikide)Aktarımi gayet işlevsel degil mi bir süre oynadım ama şuan ki durumu bilmiyorum çok güçluydü benim zamanimda
o adamların end-game gear olmasının sebebi büyük ihtimalle oyuna başladıklarındn beri meta köpeği olmayıp maehwa oynuyor olmasıdır. ayrıca bu karakterin eksiklerinin olmadığı anlamına gelmez. diğer karakterlerden çok çok çok güçsüzKatılmıyorum, Eu ve Mena'da high end spotlarda sıklıkla görüyorum Maehwa