Hocam oyun hakkında ufak bi açıklama yapayım o zaman beta açılalı 1-2 hafta oluyor oyunun şuanlık benim gözümde tek büyük sorrunu optimizasyon ama onuda zamanla yapıcaklarını belirttiler şuan başka bir şey üzerine yoğunlaşmışlar şahsen oyun bana ilk başta bir tık karışık gelmişti ama alışıyorsunuz biraz süreden sonra dc grubunda türkçe kanalda açmışlar belki oyuna ileride türkçe dil desteğide gelir belki
oyunu takımla oynamak çok daha zevkli diye düşünüyorum az önce bir yere gittim tek başıma zar zor bitirdim görevi şimdilik 5 tane class var hepsi büyü üzerine fakat farklı efektler farklı skiller her classın güzel yanları var oyun official olarak çıktığı zaman bir sürü özellik eklenmiş olur diye düşünüyorum bu halinde bile yapılabilecek bir sürü şey var ama ben de oyun hakkında o kadar bilgili değilim daha 13 lvl olabildim max lvl 320 olucakmış
yavaş yavaş takılıyorum oyunda sizler de deneyecekseniz ben epicden indirdim oyunu önce 6gb indiriyor daha sonra oyuna giriyorsunuz geri kalan patchi siz oyunu oynarken yapıyor(2-3gb olması lazım)