Magic Legends İçin Takım Arkadaşı Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Beyler bu oyunu yeni buldum hem epicte hemde kendi sitelerinde ücretsiz olarak oynanabiliyor ve oyun şuan açık betada gelişim silinmeyecekmiş dendi fakat benim aklıma yatmayan bir şeyler var oyunu 1-2 gündür oynuyorum ama pek anlayamadım ben eskiden bdo oynuyordum bu oyun bana biraz karışık geldi ve 3 kişilik takımlar halinde oynanabiliyor oyun eğer sizlerde bu oyunu oynuyorsanız bir takım kurup oynarsak çok daha zevkli olabilir diye düşünüyorum e tabi oyun ne kadar kalıcı olur ne kadar süre oynayabiliriz orasını bilmiyorum ama oynanış hissiyatı çok güzel. Oyun şuan betada olduğundan baya bir ekisği ve sorunu var zamanla düzeltirler ama betada oynamak için sağlam bir sisteme ihtiyacınız olucak :D minimuma gtx750 yazmışlar ama ben 1060 max q ve i7 7700hq laptobumla bile 60-70 fps bazen 10-20 fps alıyorum gpu kullanımı %30-%40 lara kadar düşüyor baya bi optimizasyona ihtiyacı var şimdilik neyse asıl konuyo dönelim eğer bu oyunu oynacaksanız veya zaten oynuyorsanız bana özelden mesaj atıp bi discord kanalında buluşup konup oyuna başlayabiliriz herkese iyi oyunlar iyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
magic legend'i hiç oynamadım ama merak ediyorum nasıl bi oyun tam olarak

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Magic legend oynamadim ilk defa senden duydum deneyecem hosuma giderse iletisime gececem senle.

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
indirip bakayım sararsa klan falan kurarız yaparız bir şeyler

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam oyun hakkında ufak bi açıklama yapayım o zaman beta açılalı 1-2 hafta oluyor oyunun şuanlık benim gözümde tek büyük sorrunu optimizasyon ama onuda zamanla yapıcaklarını belirttiler şuan başka bir şey üzerine yoğunlaşmışlar şahsen oyun bana ilk başta bir tık karışık gelmişti ama alışıyorsunuz biraz süreden sonra dc grubunda türkçe kanalda açmışlar belki oyuna ileride türkçe dil desteğide gelir belki :D oyunu takımla oynamak çok daha zevkli diye düşünüyorum az önce bir yere gittim tek başıma zar zor bitirdim görevi şimdilik 5 tane class var hepsi büyü üzerine fakat farklı efektler farklı skiller her classın güzel yanları var oyun official olarak çıktığı zaman bir sürü özellik eklenmiş olur diye düşünüyorum bu halinde bile yapılabilecek bir sürü şey var ama ben de oyun hakkında o kadar bilgili değilim daha 13 lvl olabildim max lvl 320 olucakmış :D yavaş yavaş takılıyorum oyunda sizler de deneyecekseniz ben epicden indirdim oyunu önce 6gb indiriyor daha sonra oyuna giriyorsunuz geri kalan patchi siz oyunu oynarken yapıyor(2-3gb olması lazım)

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çok güzel açıklamışsın ilgi duymadım değil teşekkür ederim.yakında deniyeceğim mutlaka

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam oyun hakkında ufak bi açıklama yapayım o zaman beta açılalı 1-2 hafta oluyor oyunun şuanlık benim gözümde tek büyük sorrunu optimizasyon ama onuda zamanla yapıcaklarını belirttiler şuan başka bir şey üzerine yoğunlaşmışlar şahsen oyun bana ilk başta bir tık karışık gelmişti ama alışıyorsunuz biraz süreden sonra dc grubunda türkçe kanalda açmışlar belki oyuna ileride türkçe dil desteğide gelir belki :D oyunu takımla oynamak çok daha zevkli diye düşünüyorum az önce bir yere gittim tek başıma zar zor bitirdim görevi şimdilik 5 tane class var hepsi büyü üzerine fakat farklı efektler farklı skiller her classın güzel yanları var oyun official olarak çıktığı zaman bir sürü özellik eklenmiş olur diye düşünüyorum bu halinde bile yapılabilecek bir sürü şey var ama ben de oyun hakkında o kadar bilgili değilim daha 13 lvl olabildim max lvl 320 olucakmış :D yavaş yavaş takılıyorum oyunda sizler de deneyecekseniz ben epicden indirdim oyunu önce 6gb indiriyor daha sonra oyuna giriyorsunuz geri kalan patchi siz oyunu oynarken yapıyor(2-3gb olması lazım)
dün indirip baktım sardı biraz şuan 12 level oldum bakalım beta bittikten sonra devam edermiyim bilmem ama beraber oynayalım dersen MeLkOr nick bu arada dark mage kasıyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
RTjoin Ekle knka oyunarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...