Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izüstü bilgisayarlar için zaten seçenekler belli başlı ve bu tarihlerde yaklaşık 4500 liradan başlıyor. asıl sorun masaüstülerde. oyun bilgisayarı dediğin şey bence kesinlikle masaüstü olmalı. monitör en az 23 inç falan olmalı ki tadına varılabilsin. maus kaliteli ve mutlaka kablolu olmalı. ekran kartı, işlemci, işlemci nesli, ram falan gibi teknik konuları daha iyi bilenlere bırakmak isterim. örneğin hangi işlemcinin hangi nesli oyun için idealdir. hangi ekran kartı çok pahalı olmadan günümüz oyunlarını rahat oynatabilecek kıvamdadır. başka ne gibi detaylar kritik önem taşır. şu anki zaman diliminde oyunları "kafa rahat" oynayabilmek için en az kaç bin lira bütçe ayrılmalıdır.
bu gibi soruların aydınlatılacağını umduğum çoğu kişi için çok da gerekli olmayan başlık.
edit: kablolu maus cahillikmiş efenim yeter ki siz anlatın ben değişime açığım.
edit: bu başlığı açtığımda pek hakim değildim olaya. fakat pc'yi alma sürecimde olayı kotardım. aşağıya oldukça iyi sistem tavsiyelerimi yazdım. hala güncel hepsi. inceleyebilirsiniz.
devamını okuyayım...