Magisk modüller kısmı ne işe yarıyor nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam cihazıma rom yüklü +magisk ile rootlu magiski twrp üzerinden yükleyerek kurdum ve cihazı rootladım fakat uygulamada sanırım çok özellik var örneğin modüller bölümü burası tam olarak ne işe yarıyor nedir doğru düzgün açıklayacak biri var mı

(B͓̽O͓̽Ş͓̽ Y͓̽E͓̽R͓̽E͓̽ A͓̽L͓̽A͓̽K͓̽A͓̽S͓̽I͓̽Z͓̽ V͓̽E͓̽Y͓̽A͓̽ S͓̽P͓̽A͓̽M͓̽ M͓̽E͓̽S͓̽A͓̽J͓̽ A͓̽T͓̽M͓̽A͓̽Y͓̽I͓̽N͓̽I͓̽Z͓̽ L͓̽U͓̽̈T͓̽F͓̽E͓̽N͓̽ E͓̽N͓̽ G͓̽E͓̽Ç͓̽ 1͓̽ H͓̽A͓̽F͓̽T͓̽A͓̽ I͓̽̇Ç͓̽I͓̽̇N͓̽D͓̽E͓̽ G͓̽E͓̽R͓̽I͓̽̇ B͓̽I͓̽̇L͓̽D͓̽I͓̽̇R͓̽I͓̽̇M͓̽ Y͓̽A͓̽P͓̽I͓̽P͓̽ M͓̽E͓̽S͓̽A͓̽J͓̽I͓̽N͓̽I͓̽Z͓̽I͓̽N͓̽ S͓̽I͓̽̇L͓̽I͓̽̇N͓̽M͓̽E͓̽S͓̽I͓̽̇N͓̽I͓̽̇ S͓̽A͓̽G͓̽̆L͓̽A͓̽Y͓̽A͓̽C͓̽A͓̽G͓̽̆I͓̽M͓̽!!!)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
reklam engelleyici olarak işimi olduça görüyor.
root gizleme için kullanıyorum, oldukça başarılı.
Magisk modül reposudur kendisi.
telefonda başka cihazlara bağlanmak için kullanıyorum.
telefonum için gelişmiş ayarlar gibi bir şey, tam olarak kullanımı açıklayamayacağım kadar uzun.
bu modülü ise telefonumda gelişmiş disk yöneticisi olarak kullanıyorum.
Android için NTFS bölümü oluşturup bağlamasını yaparken kullanıyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba! Magisk, Android cihazlarınızı rootlamak ve çeşitli özel modifikasyonları eklemek için kullanılan bir araçtır. Modüller, Magisk aracılığıyla eklenen genişletilmiş özellikler ve özelleştirmelerdir. Magisk Modülleri, sistemde değişiklikler yapmak ve özel özellikler eklemek için kullanılır. İşte Magisk Modüllerinin temel işlevleri:

1. Performans ve Optimizasyon Modülleri: Cihazınızın performansını artırmak ve sistem optimizasyonunu sağlamak için modüller kullanabilirsiniz. Bu modüller, cihazınızın daha hızlı çalışmasına ve daha düzgün tepki vermesine yardımcı olabilir.
  2. Özelleştirme Modülleri: Magisk Modülleri, cihazınızın arayüzünü, tema ve ikonları özelleştirmenize olanak tanıyan özel modifikasyonları içerebilir. Bu sayede cihazınızın görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.
  3. Ses ve Görüntü Modülleri: Ses ve görüntü kalitesini iyileştirmek için modüller kullanabilirsiniz. Bu modüller, ses sürücülerini güncellemek veya ekstra ses ve görüntü özellikleri eklemek için kullanılabilir.
  4. Batarya Optimizasyon Modülleri: Cihazınızın batarya ömrünü artırmak için modüller kullanabilirsiniz. Bu modüller, arka planda çalışan uygulamaları optimize etmek veya pil tüketimini azaltmak için çeşitli ayarlamalar yapabilir.
  5. Ek Güvenlik ve Gizlilik Modülleri: Cihazınızın güvenliğini artırmak ve gizliliğinizi korumak için modüller kullanabilirsiniz. Bu modüller, reklam engelleyicilerden başlayarak çeşitli güvenlik önlemlerini içerebilir.
Magisk Modülleri genellikle .zip formatında dağıtılır ve TWRP gibi özel kurtarma araçları aracılığıyla yüklenir. Yüklediğiniz modüllerin cihazınıza uyumlu ve güvenli olduğundan emin olun, aksi takdirde istenmeyen sorunlara neden olabilirler. Modülleri yüklerken dikkatli olun ve yedekleme yaparak güvenli bir şekilde deneme yapın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
reklam engelleyici olarak işimi olduça görüyor.
root gizleme için kullanıyorum, oldukça başarılı.
Magisk modül reposudur kendisi.
telefonda başka cihazlara bağlanmak için kullanıyorum.
telefonum için gelişmiş ayarlar gibi bir şey, tam olarak kullanımı açıklayamayacağım kadar uzun.
bu modülü ise telefonumda gelişmiş disk yöneticisi olarak kullanıyorum.
Android için NTFS bölümü oluşturup bağlamasını yaparken kullanıyorum.
Aslında modüllerini tam olarak ne olduğunu sormuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...