Magnet Taşınabilir İnternet Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Magnet Kablosuz internet kullanıyorum 1 senedir bu zamana kadar hiç sorun yaşamamıştım fakat son 1 aydır 3 ile 0,4Mbps bağlantı hızı var modemi değiştim yine aynı.
Bulunduğum bölgedeki baz istasyonu 1 tane burası küçük yerleşim acaba sorun ondan dolayımı..
Asıl sorum internet hızını nasıl yükseltebilirim çekim gücünü lütfen bilen bir arkadaşım yardımcı olabilirmi bana....

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka bence müşteri hizmetlerini ara kullandığın internetin daha kapsamlı yardımcı olacaklardır baz istasyonu dediğin gibi küçükse ondan da kaynaklanıyor olabilir baz istasyonları hakkında pek bi bilgim yok ama müşteri hizmetlerini aramanı öneririm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
direk müşteri hizmetlerini ara orda yardımcı oluyolar bende böyle bi sorun olmadı ama garip

Üye
2 HİZMET YILI
  1. Modem konumunu değiştirin: Modeminizi daha merkezi bir konuma yerleştirerek sinyal gücünü artırabilirsiniz. Diğer elektronik cihazlardan uzak tutmak da sinyal kalitesini iyileştirebilir.
  2. Antenin doğru yerleştirildiğinden emin olun: Modemde kullanılan antenin doğru bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun. Antenin düzgün bir şekilde hizalandığından emin olmak için modem kullanım kılavuzunu kontrol edebilirsiniz.
  3. Modem yazılımını güncelleyin: Modeminizin yazılımını güncellemek, performansı ve bağlantı hızını artırabilir. Modem kullanım kılavuzunda güncelleme işlemi hakkında bilgi bulabilirsiniz.
  4. Kablosuz kanalı değiştirin: Diğer kablosuz ağlarla interferans yaşanmaması için modem ayarlarında kablosuz kanalı değiştirebilirsiniz. Modem kullanım kılavuzunda bu ayarın nasıl yapılacağı hakkında bilgi bulabilirsiniz.
  5. İnternet sağlayıcınızla iletişime geçin: Yaşadığınız sorunun baz istasyonu veya genel ağ sorunlarından kaynaklanabileceğini düşünüyorsanız, internet sağlayıcınızla iletişime geçerek durumu bildirebilirsiniz. Onlar gerekli kontrolleri yaparak size yardımcı olabilirler.
Bu adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, internet sağlayıcınızla tekrar iletişime geçmek en iyi seçenek olabilir. Onlar detaylı bir şekilde sorununuzu inceleyerek size daha fazla yardımcı olabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
internetin çekim gücünü vs arttırmak pek mümkün değil modem konumu falan anca çok az olur müşteri hızmetlerini arayıp hızlandırman lazım

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Magnet internet dediğin türk telekom baz istasyonları üzerinden çalışıyor yani hızını arttırman pek mümkün değil baz istasyonuna yakın olmadığın sürece

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
faturasini ödedin mi acaba

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çağrı merkezi ile biraz hararetli konuşma yaparsan çözüme ulaşırsın bence.

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gün geçtikçe hızı. Düşüyor ben de kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi şimdi Aşırı kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...