Arkadaşlar, bilgisayarımı bilgisayarcıya götürdüm de biliyorsunuz ki hırsızlık ile ilgili bayağı söylentiler var. Parçaları tek tek kontrol ettim. Yalnız PSU ve sıvı soğutmaya bakamıyorum. Hadi onları da geçtim, peki bu bilgisayarcının aynı parçaları 2. el ile değiştirmesi mümkün mü? Böyle bir şey varsa nasıl anlayabiliriz? Seri numarası falan var mı? Nereden bakılır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bundan 10 sene önce küçükken benim ekran kartını söküp apu bir işlemci takıp göndermişti bunuda aylar sonra farketmiş tim ama zaten PC çöptü yada ekran kartını söktüğü için öyle düşünüyorum yani kısaca evet
herkes her şeyi yapabilir. Dışarıda yemek yememesi gerektiğini anlayan insanlar yemek yapmayı öğrenirler. Sen de kendi işini görmeyi öğrenmelisin bilgisayar konusunda mecburen
Beyler öncelikle bilgiler için sağolun benim amacım çalan olduğunu evet biliyorum lakin parçaları kontrol etmek mantıklı ama dediğim gibi adam eğer parçaları aynı fakat kullanılmış eskileriyle değiştirirse bunu anlamak zor olacaktır bunu nasıl öğrenebiliriz?
Kasam kolay açılıyor camı seri numalarından falan veya başka bi numarası varsa o şekilde kontrol edelim
çalar kankam güvenilir bir yere götür ben lisedeyken mahalle tamircisine laptopumu vermiştim dvd room ve fanımı çalmıştı.Tekrar gittiğimdeyse takmayi unuttum falan ayağı yapmıştı illa götüreceksen seri numaralarını bir yere yaz ve eğer kasa ise vermeden önce kasanın içinin bir fotografını çek
Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir. Eğer notebook kullanıyorsan bilgisayar özelliklerinin ekran görüntüsünü alabilirsin. Eğer masaüstüyse aynı şekil bilgisayar özelliklerinin ekran görüntüsü ve kasanın içinin de fotoğrafını çekebilirsin.