Mahalle bilgisayarcısı parça çalar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hiç belli olmaz başına bir olay gelmiş wd elements hdd bilgisayarımda var son kalitesinden 500 gb sından uyanık bilgisayarcıda gidip 1 tb toshiba takmıştı diyecektin ne güzel kapasite artmış ama ölmek üzere bir hdd takmıştı 3 ay öncede zaten bozuldu yerine ssd aldım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mahalle esnafı çok yanlış yapamaz. zaten küçük esnaf. hani bulgur için evdeki prinç den olmak istemez

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yapan çok var. vermeden once ve verdikten sonra kontrol et yinede

Üye
3 HİZMET YILI
çalınabilirde bilgisayarcıya bağlı çalınırsa polisi ara yakalasın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk annemin telefonu yere düştü ekran gitti ama tel çalıyo verdik bir tane eşşeğe telefonu yaptım diye verdi hiç bir sorun yok derken tel i şarja takim dedim bi baktım telefon kendi kendini yeniden başlatıyor la sadece ekran gitmişti bide yoksa tel sağlamdı cam değiştirmeden yaptı maşallah

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Her yerde aynı olmuyor bazıları çalıyor bazıalrı çalmıyor ama işini garantiye alıp tanıdıgın birine vermen daha mantıklı olur bence

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben bi kez götürmüştüm benim ramimi çalıp kendi bozuk ram leri koymustular sonra bozuldu tekrar götürdüğümde sorunun ramlerde olduğunu söylemişlerdi bende artık dayanamayıp pc sürekli bozulduğu için azgeçip sıfırdan güzel bir sistem topladım

Üye
2 HİZMET YILI
Çalmaz da bir hafta sonra seni yine ona mecbur eder yani net

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eskiden zamanın en iyi sistem vardı mahalle bilgisayarcısı parçaları çalmıştı sürekli bozulup duruyodu sonra dükkanı kapatıp kaçtı PONWERPGINWEPOIGN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...