Mahalle bilgisayarcısı parça çalar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka çoğu çalıyor ama insaniyete kalmış birşey parçalarını bi kağıda yazki unutma sonrasından çalma gibi bir durum olunca kolay anlarsın evimin 1 bina yanında bilgisayarcı var ne zaman birşey götürsem parça çalıyor y@vsak daha götürmüyorum götürsemde eksik para veriyorum herzaman başında beklemeni tavsiye ederim heleki dükkanında kameraya gerek yok allah sizleri izliyor gibi yazılar varsa götürme derim :🤗

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Bi ara bunu yaşamıştım format attırmaya götürdüğümde hiçbirsıkıntı yoktu eve geldiğimde pcnin eskisi gibi çalışmadığını yani çok donmasını farkettim meğersem adam içindeki hdmi çalmış benimde hiç haberim yok sonradan adamı şikayet ettik tabiki ben kazandım :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Benim başıma geldi çaliyolar yerine baska bise takıyolar iyisini alıp kötüsünü takiyolar tabi güvendigin birine götür

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tavsiye etmem çocukken ramı çalmıştı

loverall plug
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
benim laptopumdan çalmıştı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Eğer tanıdık bir yerse çok sorun olacagını sanmam fakat yine de dikkatli olmalısın adamın şefkatine kalmış bir şey benim tanıdık çalıyordu. (garantisi bitmediyse garantiye götür.)

Üye
2 HİZMET YILI
Bilgili biriyse seri numarasini duzeltmek bile cok kolay ama mahalle arasi bilgisayarcilar tanidigin falan yoksa genelde cok bilgili olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka çalsa ne çalcak bi ram çalar onuda hemen ayıkırsın geri kalanını çalsa zaten çalışmaz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çocukluk zamanları en büyük korkulu rüyamız başıma gelmedi diye düşünüyorum :D belkide geldi bilinmez

çocukluk zamanları en büyük korkulu rüyamız başıma gelmedi diye düşünüyorum :D belkide geldi bilinmez

ercü
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çalıyorlar hocam küçükken laptopumu vermiştim harici ekran kartını çalmış 2 sene sonra anladım çaldığını

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Esnafa güven olmaz, ülkenin yarısı esnafa güvenmiyor zaten. Haksızlar mı ? Kesinlikle haklılar.

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ağa dikkatli olmakta fayda var tanıdğın birine götüreceksin heyer pc den anlamıyor bir pc ciye götürdün ve oda günahkarsa geçmiş olsun çallışan parçan bozulmuş değişmem gerekir diyor ve takıyor bir parça 10 sa 20 diyor kitliyor

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çalar kimseye güven olmaz, ne yaptıracaksan bilgisayarın yanında dur ve ne yaptığını incele. Sen bırak 1 saate gel diyenlerede 1 saat sonra gelirim o zaman birlikte yaparız de.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yakınlık derecene ve cihazın ederine göre değişiklik gösterebilir :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
zaten bilgisayarci milletin parçasını çöktü mal kazaniyor :)))

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
insanoğlu bu herşey beklenir

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
7 veya 8 yıl önceydi gençken bilgisayarımı güçlendirmek istemiştim. adam 4 çekirdek ramı değiştirip 8 çekirdek ram takacağını söylemişti söylediği gibi 4 çekirdek ramı alıp 2 çekirdek ram takmış.. dikkat et

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Açıkçası mahalle bilgisayarcılarına asla güvenmem. Pc yaptıracaksan vatan bilgisayardan falan yaptır. Asla vermedim mahallede ki bilgisayarcılara. Ya verip 1 saat yanında dururum bakarım pc ye ya da vermem. Sana kalmış tanıdıksa çalmaz belki. Aldıktan sonra kontrol etmeyi unutma parçaları. Foto falan çek vermeden önce. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...