- Konuyu başlatan
-
perşembe günü saat 20:00da kacırmaçok fazla izleyicisi değildim zaten ev ortamında bakıyordum açık olunca çok bilmediğim içinde olabilir ama gördüğüm sahneler hiç çekici gelmedi o an
gta v prisonbeak görevi değil bu ahhahahGüzel dizi ama biraz amatörlük sezdim bir prison break olmasını bekleyemeyiz ama bazı oyuncuların oyunculukları kötüydü.
evet Mısırlarınızı alıp izleyelim tekrarrHeyecanlı ilerliyor
yes I loved it too, it was a good episodeGreat program, I loved this episode
Mükkemmel Dizi demi favori oyuncun hangisi ?gösteriyi seviyorum
TR Versiyonu daha güzel ve sürükleyici Kore bilmem ama TR daha iyi türkçe en güzeli korece bilmiyorumInnocent Defendant isimli 2017 yapım kore dizisinin uyarlaması orjinal versiyonunun iki bölümümü izledim sarmamıştı onun için uyarlama olanı izlemedim
orjin 18 bölüm 45-50 dakika bölüm başı altyazılıda izleyebilirsin Türkiye de diziler 2 saat bayıyor adamı zaten konular hep aynı tarzda TR de kaliteli iş çok azTR Versiyonu daha güzel ve sürükleyici Kore bilmem ama TR daha iyi türkçe en güzeli korece bilmiyorum
tr de 12. bölüm dahaorjin 18 bölüm 45-50 dakika bölüm başı altyazılıda izleyebilirsin Türkiye de diziler 2 saat bayıyor adamı zaten konular hep aynı tarzda TR de kaliteli iş çok az
ısır onun yanaklarını cok tatlııküçük kız cocugu iyi oynuyor ve o kız bizim alt komsunun kızı
30 da biter ilk sezon ikinci sezonu başlar ortasında sıvamaya başladıkları için erken final olurtr de 12. bölüm dahakorece zor ama
haydaa30 da biter ilk sezon ikinci sezonu başlar ortasında sıvamaya başladıkları için erken final olur
TR dizi piyasasını az çok belli tabi bu benim öngörüm sadecehaydaane ara ya bıtmesınn
dimiiısır onun yanaklarını cok tatlıı
erken bitmesi beni üzüyor ciddenTR dizi piyasasını az çok belli tabi bu benim öngörüm sadece
.d
Güzel dizi beğeniyorumSelam Mahkum Dizisi ile Yorumları alalllım 11.Bölüm şuanda
evet cok güzel ilk bölümden bende ızlıyorum..diziyi ilk bölümden beri izliyorum gerçekten çok iyi sürükleyici bir hikayesi var izlemeyenler de izleyebilir
Süper evet diziGüzel dizi beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?