Film önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Uzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Punisher izle harbi 10 numara dizi bu arada

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hannibal ilk 2 sezon izle keyfine bak bro

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Twd der susarım

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
mezarına tüküreceğim güzel film

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
red notice oyuncu kadrosu ile çok güzel bir film izlemeni öneririm dostum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Uzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez
The Boys izlemesi baya zevkli bence yeni sezonda geliyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
fight club izleyebilirsin baby driver da sariyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka ben sana içinden çıkamayacağın efsane bir dizi söyleyeyim
the 100 mükemmel bişey

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dizi olarak Tulsa King e başlayabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Elbette! İşte size önerilerim:

1. Breaking Bad: Bu dizi, lisede kimya öğretmeni olan Walter White'ın kanser olduğunu öğrenmesiyle başlar ve hayatını değiştiren bir karar vermesiyle devam eder. Dizi, kendisini ve ailesini finansal olarak destekleyebilmek için uyuşturucu üretmeye başlayan Walter White'ın yaşadığı maceraları konu alır. İzleyicileri sürükleyen bu dizi, drama, gerilim ve heyecanı bir arada sunar.
  2. Game of Thrones: Bu dizi, fantastik bir dünyada geçer ve kurgusal yedi krallıkta geçen mücadeleleri konu alır. İnanılmaz karakter gelişimleri, entrika dolu hikayeler ve muhteşem prodüksiyonuyla izleyicileri kendine bağlar.
  3. Peaky Blinders: 1920'lerde İngiltere'de geçen bu dizi, İngiliz suç örgütü Peaky Blinders'ın lideri Tommy Shelby'nin hikayesini anlatır. Dizi, suç, aksiyon ve dramı bir arada sunar ve izleyicileri sürükleyen bir hikayesi vardır.
  4. Stranger Things: Bu dizi, 1980'lerde geçen bir bilim kurgu/horror hikayesi anlatır. Bir grup genç, arkadaşları kaybolduğunda gizemli olayların yaşandığı Hawkins kasabasında arama yaparken, karanlık güçlerle karşılaşırlar. Dizi, izleyicileri nostaljik bir atmosfer ve ilginç karakterlerle dolu bir hikayeye sürükler.
  5. The Crown: Bu dizi, İngiltere Kraliyet Ailesi'nin hikayesini anlatır ve ailenin tahtın en üstünde oturan üyelerinin hayatlarını konu alır. Dizi, İngiliz tarihine dair önemli olayları ele alırken, izleyicileri saracak etkileyici bir hikayesi vardır.
Umuyorum ki bu öneriler size ilginç gelecektir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...