Mail Cihaz değişikliği veya telefon kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Beyler resim olarak atamadım yalnız çok acil değiştirmem lazım şimdi 2 tane telefon gosteriyor biri android diğeri ıphone .
android ilk telefonum onun yanında 3 nokta yok ama ıphone'da 3 nokta var ona tıkladıgım zaman cihazı kaldır yazıyor ama benim amacım ıphonu ana cihaz yapmam gerek nasıl yapabilirim bi yardımcı olur musunuz maile giriş yapacağım android'e bildirim gönderdik diyor maile giremiyorum bildirim falan gelmiyor yardımcı olur msunuz

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler resim olarak atamadım yalnız çok acil değiştirmem lazım şimdi 2 tane telefon gosteriyor biri android diğeri ıphone .
android ilk telefonum onun yanında 3 nokta yok ama ıphone'da 3 nokta var ona tıkladıgım zaman cihazı kaldır yazıyor ama benim amacım ıphonu ana cihaz yapmam gerek nasıl yapabilirim bi yardımcı olur musunuz maile giriş yapacağım android'e bildirim gönderdik diyor maile giremiyorum bildirim falan gelmiyor yardımcı olur msunuz
şifre değişikliği yap ve tüm cihazlardan cıkış seçeneğini seç

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İlk önce şifreyi değiştir sonra tüm cihazlardan çıkış yap ondan sonra android kaldır androidi kaldırdığın için otomatik iphone ana cihaz olur

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
android cıhazını fabrika ayarlarına alırsan muhtemelen telefonun hesabınla olan bağı kopar otomatik ana hesabın iphone olur birde ne hesabından bahsettiğini çok anlamadım google hesabındanmı bahsediyorsun detaylı bilgi verirsen sevinirim

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam yeni mail aç iphone için ikisini de kullanacaksan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...