Mail.Ru virüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar loaderı indirdim çalıştırdığımda rusça yazılarla bişey çıktı karşıma bende hileyle alakalıdır diye onayladım onayladıktan sonra Mail.ru diye bir simge masaüstüne geldi ve google choreme eklentiler sayfalar geldi ve kendi kendine sayfalar açıyor interneti yiyor anlayacağınız pcyi mahvetti ve daha önceden de reklam virüslerinden tecrübeliyim azda olsa Adwcleanr ccleanr ve kaspersky ylede taratıp temizledim ama pc tekarar başladığında eklentiler gitmiş simgeler gitmiş ama oyunlara girdiğimde yada öyle pc açık durduğunda 20-30 dk da bir sayfa açıyor ne kadar foruma programa bşvurduysam çözüme ulaşamadım acil yardım edin...

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Format at Loader'i orjinal linkinden indir başka birisinin verdiginden indirdin galiba böyle birşeyin olmasının imkanı yok.Defender kapat indir

Üye
8 HİZMET YILI
usta format atmadan temizlemenin yolu varmı çünkü pcnin içinde kopyalanması uzun sürecek verim çok ve başkasının verdiğini indirmedim sadece kısayol olarak eklemiştim loaderın indirme kısmını daha önce bir kaç defa kullandım böyle birşey olmadı bu sefer neden böyle bir virüs bulaştı hiç anlamadım yani sonuçta loaderdan yada başka bi yerdende olsa bu virüs bulaştı bunu formatsız nasıl temizlerim

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
usta format atmadan temizlemenin yolu varmı çünkü pcnin içinde kopyalanması uzun sürecek verim çok ve başkasının verdiğini indirmedim sadece kısayol olarak eklemiştim loaderın indirme kısmını daha önce bir kaç defa kullandım böyle birşey olmadı bu sefer neden böyle bir virüs bulaştı hiç anlamadım yani sonuçta loaderdan yada başka bi yerdende olsa bu virüs bulaştı bunu formatsız nasıl temizlerim

Kardeşim o virüsten kurtulamassın maalesef tek çözüm format kendine Yeni bir Google Mail Hesabı Aç ve Kopyalanması Gerekn Şeyleri Google Drive'ye yükle yada kendine Yandex.Disk Hesabını aç sonrada o dosyaları at Yandex.Disk'e :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ben uzun uğraşlar sonucunda temizlemiştim. Bir ara bunun ile alakalı bir konu açıcam ama şunu söyleyeyim illa olay format değil. 2-3 tool kullanarak ve bir kaç reg ve tarayıcı işlemiyle çözülüyor...

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
En Son Neindirdiysen Onunla Bulaşmış Olmalı Enson Ne İndirdiysen Onu Silmelisi Omassa Format Atıcaksın İyi Forumlar Kilit*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...