Üye
Eğer geç değilse malware ile bi tarat hemen ve yapabiliyorsan bu şifrelerini vesaire başka bir cihazdan değiştirip maili açtığın cihazı formatlamanı öneririm@SivassLee yok indirmedim ama internette birkac forum yazılara baktım bu tarz mesajları açanların hepsi hacklandi vs yazıyordu hanı benımde bircok sitede kredi kartı bilgilerim kayıtlı korkuyorum acıkcası sıkıntılı işler bunlar
Hocam mailde bir yazı okudunuz diye virüs yeseydik, ortalık virüsten geçilmezdi.O zaman pmlerden gelen mesajlarada bakmamak gerekir, çünkü pm açında içinden ne çıkacağıda belli olmaz.mlsfki coktan actım bile merak pişmanlıktır yinede sildim ne olur ne olmaz sımdı arkadasın onerdigi programı ındırdım taratıp sonuca bakıcam
Post automatically merged:
@stalker8 dediğin mantıklı evet ama biliyorsunki okadar cok geliştiki teknolojide herşeyden korkar olduk
Mlwr ile çözüm kesin mi. Ve ne kadar süre içinde müdahele etsek bu tür bir durumdan kurtuluruz. Bence bu sorularıma vereceğiniz bilgiler herkes için aydınlatıcı olabilirEğer geç değilse malware ile bi tarat hemen ve yapabiliyorsan bu şifrelerini vesaire başka bir cihazdan değiştirip maili açtığın cihazı formatlamanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?