Maili unutulan Xbox Game Pass hesabı nasıl iptal edilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dc: yalvarma
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Xbox Game Pass satın almıştım LoL için. 160 TL olmuş fakat iptal etmek istiyorum. PC'ye yeni format attım, Gmail'i falan çok aradım. Bulamadım, yardım eder misiniz? Karttan falan iptal edebiliyor muyum yani bunu sadece otomatik satın almasın istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla eğer hesaba giremezsen iade sağlayamıyorsun veya kartı çekemiyorsun ama başka çözümler illaki vardır yardımcı olabildiysem ne mutlu

dc: yalvarma
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla eğer hesaba giremezsen iade sağlayamıyorsun veya kartı çekemiyorsun ama başka çözümler illaki vardır yardımcı olabildiysem ne mutlu
aa dostum ciddimisin kartı kırıp atıcam yoksa 2 3 aydır böyle discord fln sorun deilde xbox çok çekiyor sonra adobe fln filan aylık en az 1200 tl çekiyor karttaki parayı başka bi yere atıp kartı silicem mecbur

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kartı kırıp atma sadece internet alışverişini kapat eğer hesaba girip iptal etmezsen sürekli çeker hesapta para bulamazsa üyeliği yine yeniler para attığın an 2 aylık çeker.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba, hesabına bağlantı kurabilmek için Microsoft ile iletişime geçebilirsin. Ödeme bilgilerin ile hesabını geri alabileceğini düşünüyorum ayrıca kartını internet alışverişine kapatır isen bu para çekilmeyecektir ama sürekli telefonuna mesaj geliyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
internet alışverişine kapatırsan oto çekmez

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kartı internete kapatabilirsin onun dışında karttan aboneliği kapatma özellikleri olabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...