Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
guys you will not get banned for using, you will get banned as you use it, if you disable evande and try to use the most realistic one and not report it doesn’t take 1 year and no banning
bilinenin aksine inject / anlık dosya kontrolü ile yakalanan hileler oyun hatası verdirip oyunu kapatır ve kısa süre içinde hesabın ban yer. böyle bir sorun yaşamadıysan sıkıntı yok. 2015'ten beri script kullanıyorum tecrübeliyim bana güven.
normalde eskiden elobuddy vardı süperdi sciprtları felan ana hesapta botlarla oynuyon yine ban yiyon ben 2 kere ban yedim bide scirpti açmadım sadece kite yapabilmek için normal şekilde açtım onda bile ban yedim
1-1.5 yıl önce 6-7 oyun oynamıştım script ile ranked da. Lig silver-gold du. Toplu ban atılmıştı diye hatırlıyorum emin değilim. Ama o hesabım hala duruyor ilginç bir şekilde. Ücretli bir scriptin deneme sürümüydü. Şans işi galiba.
ban dalgası olmadı, lazysharp kullanan hesaplar daha ban yemedi, burada ban yemezsin diye anlatan arkadaşlara bakma. Antrenman modunda girdiğin için muhtemelen ban yemezsin, ama bir maç bile girseydin o hesap yüzde yüz ban yiyecekti.