Sitedeki Valorant hilesi bir oyunda banlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzun süredir süper üye konumunda olduğu için hileyi test edememiştim, daha sonrasında yeni bilgisayar topladım ve hileyi kullanma rütbesinin onaylı üyeye düştüğünü gördüm. Siteye güvenim sonsuz olduğu için hileyi denemek amaçlı hile sürümüyle uygun Windows sürümü yükledim ve hemen test etmek için hileyi açtım.

Her şey sorunsuz açıldı ve hilenin çalıştığını test edebilmek için antrenman moduna girdim ve anında ban yedim. Siteye güvenim sonsuz olduğu için main hesabımda yaptım bu işlemi ve 7000 TL'lik hesabım hile ile bir el bile oynamadan gitti. Artık bu siteye de güvenim sıfıra indi diyebilirim. En azından yanına bir uyarı koymalıydınız, girer girmez ban atıyor diye :) Neyse sağlık olsun, yapacak bir şey yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Zaten bu sitedeki hile yakın zamanda tespit edildi ban atmaya başladı keşke kullanmadan önce bir konu açıp sorsaydın veya konulara baksaydin hesap boşu boşuna gitmiş neyse sağlık olsun diyelim.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynı şey benimde başıma geldi. En azından ban atan hilelerden çalışıyor yazısı silinse bosuna ban yemez millet. Kullanıp yemek ayrı direk yemek ayrı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knka bi yandan üzüldüm bi yandan da bi değişik hissettim
:) geçmiş olsun.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kankam yani ne diyeyim ilk öncelikle geçmiş olsun public bir hile kullanıyorsun zaten ban atacak ve bunu main accountta açıyorsun bunlar birbiriyle uyuşmayan şeyler zaten siteye laf atacağına bence kendi yaptiklarinda bir mantık var mı diye bir düşünmeni rica ediyorum senden

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hemen ban atmasa bile illa bir gün ban atacağı belli. Paralı hile kullanmıyorsun public bir hile kullandığın. Gerçi paralılar bile ban atıyor. Geçmiş olsun ama boş bi serzeniş olmuş seninki

annemîn 6 da evde olması lazım
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka valoda free hileler banaltır zaten bende araştırdım valorant esp aimbot gibi şeyler varsa günlük 10 dolara hileler var alabilirsen 15 slotlu color aimbot hileler var aylık 500 tl olan

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Uzun süredir süper üye konumunda olduğu için hileyi test edememiştim, daha sonrasında yeni bilgisayar topladım ve hileyi kullanma rütbesinin onaylı üyeye düştüğünü gördüm. Siteye güvenim sonsuz olduğu için hileyi denemek amaçlı hile sürümüyle uygun Windows sürümü yükledim ve hemen test etmek için hileyi açtım.

Her şey sorunsuz açıldı ve hilenin çalıştığını test edebilmek için antrenman moduna girdim ve anında ban yedim. Siteye güvenim sonsuz olduğu için main hesabımda yaptım bu işlemi ve 7000 TL'lik hesabım hile ile bir el bile oynamadan gitti. Artık bu siteye de güvenim sıfıra indi diyebilirim. En azından yanına bir uyarı koymalıydınız, girer girmez ban atıyor diye :) Neyse sağlık olsun, yapacak bir şey yok.
Geçmiş olsun haklısın ban yiyor diye uyarı koymaları lazım.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Adsız.png

Adsız1.png

Konu içeriğini kontrol etseydin hilenin DT olduğunu anlardın dostum, Oyuna gelen son güncelleme tarihi ile konu içerisinde bahsi geçen tarihi karşılaştırsaydın eğer hesap ve donanım yasağı almayacaktın. Sitede paylaşılan tüm 3. parti yazılımlar sizin sorumluluğunuzda olan bir durum ki konu içerisinde sorumluluk kabul edilmediği belirtilmiş bu nedenle ne site sahiplerini nede yetkili kişileri suçlayamazsınız. Ücretli bir hile bakarken içeriğini didik didik ediyorsunuz free görünce haldur huldur dalıyorsunuz sonra millet suçlu oluyor yapmayın böyle şeyler

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostum herkese açık olan bir hileyi asıl hesabında kullanman sıkıntılı bir durum ve sonuçta rito da sağlam bir şirket olduğundan çok şaşırtmaz sonuç. Ritoyla iletişime geçip durumunu anlatırsan tabi hile kullandığın bölüm hariç belki yardımcı olabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun kanka ama her hileyi kullanırken ban atma riski var zaten bunu göze alıp kullanıyoruz

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

hocam şimdi valorant hilesinden ban yeniyor yani hilede ban yedirmez aşırı güvenlidir demiyor sadece ud diyor ama valo ud hileleri de banlıyor tamam herşeyi geçtim hileyi ana hesabınızda neden açtınız hesabınıza para yatırmazsanız da bişey demicemde 7000 tl lik hesapta açmak ne biliyim bence suç sende yan hesapta açabilirdin ve ban yersende 3ay bekleyip yada spoofer kullanıp ana hesabına girebilirdin yani

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
public hile kullanıyorsun ki hile başlığında da banlatacağı yazıyor sorumluluk sana aitti kısacası bi 7000 daha ateşlersin artık

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Hiçbir hileyi MAİN hesabında deneme hiçbir hilede %0 ban riski yoktur

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun kanka ne diyelim artık bende kullanmak için kasıyordum ama senin sayende öğrendimki direk ban atıyomuş en azından senin sayende bilgimiz oldu teşekkürler.

FixV5
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun Aynı Şey Benimde Başıma Geldi Spoof ta Bulamadım Bekliyorum ' ay Kaldı :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
3. parti yazılım direk ne olursa olsun ban atılıyor algılarsa. Bir hileyi açmadan önce iyice araştırıp son mesajlarına kullananlara bakmak lazım. Yazık olmuş.

İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kanka üzüldüm adına ama sorumluluk kabul etmediklerini söylüyor zaten site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...