Seçkin Üye
Uzun süredir süper üye konumunda olduğu için hileyi test edememiştim, daha sonrasında yeni bilgisayar topladım ve hileyi kullanma rütbesinin onaylı üyeye düştüğünü gördüm. Siteye güvenim sonsuz olduğu için hileyi denemek amaçlı hile sürümüyle uygun Windows sürümü yükledim ve hemen test etmek için hileyi açtım.
Her şey sorunsuz açıldı ve hilenin çalıştığını test edebilmek için antrenman moduna girdim ve anında ban yedim. Siteye güvenim sonsuz olduğu için main hesabımda yaptım bu işlemi ve 7000 TL'lik hesabım hile ile bir el bile oynamadan gitti. Artık bu siteye de güvenim sıfıra indi diyebilirim. En azından yanına bir uyarı koymalıydınız, girer girmez ban atıyor diye
Neyse sağlık olsun, yapacak bir şey yok.
Her şey sorunsuz açıldı ve hilenin çalıştığını test edebilmek için antrenman moduna girdim ve anında ban yedim. Siteye güvenim sonsuz olduğu için main hesabımda yaptım bu işlemi ve 7000 TL'lik hesabım hile ile bir el bile oynamadan gitti. Artık bu siteye de güvenim sıfıra indi diyebilirim. En azından yanına bir uyarı koymalıydınız, girer girmez ban atıyor diye
Moderatörün son düzenlenenleri: