Makro nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Elimde everest rage 2x mauose var pubg mobil için makro yapmak istiyorum bir cok kez denedim ancak cok fazla aşagı çekiyor yardımcı olabilcekmisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
videolar izleyerek kendi makronu oluşturman en mantıklısı bence herkesin el ayarı aynı değil

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka mouse'un makro programı internette mevcut. Fakat detaylı makro seçeneği var mı onu bilmiyorum. İstersen bi indir bak. Razer veya logitech gibi bilinen markalardan olsaydı, tonla program ve hazır makrolar mevcuttu.

Üye
3 HİZMET YILI
Aga eğer mousenin programı varsa yapabilirsin her programda makro yapmak için ayrı ayrı yöntemler var o yüzden kendi mousenin makrosunun nasıl yapıldığına internetten bakabilirsin

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
makro progamı kullaman lazım mousenin tuşuna atıyorsun ayarlıyorsun sana makro yapıyor ben de bi ara yapmıştım yazılımsız mouse kullanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk bende sekmeme makro kodu var yapmadim ama buldum yazarsan atarim dc den

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Elimde everest rage 2x mauose var pubg mobil için makro yapmak istiyorum bir cok kez denedim ancak cok fazla aşagı çekiyor yardımcı olabilcekmisiniz
İlk olarak, bir fare makrosu oluşturmak için bir fare makro yazılımı indirin ve kurun. Örneğin, Logitech Gaming Software veya Razer Synapse gibi programlar sıklıkla kullanılır.
  1. Programı açın ve yeni bir makro oluşturmak için gerekli adımları takip et Bu genellikle "Yeni Makro" düğmesini tıklamak ve makroya bir ad vermekle başlar.
  2. Makronuz için bir tetikleyici seçin. Örneğin belirli bir tuş kombinasyonuna basıldığında veya fare düğmesine basıldığında makro çalıştırılabilir.
  3. Ardından makronuzun ne yapacağını kaydedin. Makro, belirli bir tuş vuruşu dizisi, fare hareketleri veya fare tıklamaları gibi belirli işlemleri içerebilir. Bu adımlar sırasında makronun kaydedilmesini sağlamak için "Kaydet" veya "Kaydı Durdur" düğmelerini kullanın.
  4. Makronuzun kaydedildiğinden emin olduktan sonra, onu düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Ayrıca, belirli bir oyun veya uygulama için özel makrolar oluşturabilirsiniz.
  5. Makronuzu bir fare düğmesine atamak için, fare yazılımınızın fare ayarları bölümünde "Makro Atama" veya benzer bir seçeneği bulun. Bu seçenekleri kullanarak, makronuzu belirli bir fare düğmesine atayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...