Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pusat V5 24000 DPI Yüksek Performans 11 Tuşlu Kablolu RGB Oyuncu Mous bende aynısından var fiyat olarak 700 800 arası birşey şu anda bence iyi bir maus makrosu olsun tıklama sesi olsun
Benim de önceki kullanmış olduğum A4tech x7 mouse öneriyorum. Birincisi makro yazılımı var ve piyasadaki en iyi makro yazılımı olan farelerden biri. İkincisi uzun ömürlü sadece üzerindeki desende 4 5 yıllık kullanımda soyulmalar görülüyor onun dışında taş gibi çalışmaya devam ediyor. DPI desteği fena değil, yüksek dpi ile de oynanabiliyor. Kesinlikle alabilirsin..
Sabah böyle bir konu vardı ordada belirtmiştim. Yıllardır makro mouse kullanan biriyim
A4Tech dışına çıkmadım çok memnunum şu an A4-Tech X7 XL-750BH kullanıyorum tavsiye ederim
memnun kalırsın bütçedene de uygun
Kronik sorunlu. Arkadaşım cahildir biraz ısrarla alıp duruyor bunu ve sanki piyasada başka logitech mouse yokmuş gibi. O 5 tane mouse değiştirdi ben hala aynı mouse kullanıyorum 4 yılda.