Üye
macro recorder yardımcı olabilir
indirdim fakat kullanma mantığını tam olarak anlayamadımmacro recorder yardımcı olabilir
Yok arkadaş hızlı alışveriş için macro arıyor csgo f1 e basıp silah bomba vs alıyor ya onu anlatmaya çalışmış.Autohotkey kullanabilirsinYalnız cs go için detected olup olmadığı hakkında bilgim yok onu araştır.
aslında aradığım makro o değil aradığım makroyu şöyle açıklıyım ben auto hotkey de spey kullanıyorum f4 e basınca ak speyi atıyor ben mousenin 4. veya 5. tuşuna bastığımda f1 e basmış olmasını istiyorumYok arkadaş hızlı alışveriş için macro arıyor csgo f1 e basıp silah bomba vs alıyor ya onu anlatmaya çalışmış.
Anladım dostum. Kusura bakma yanlış yönlendirdim arkadaşların dediği gibi youtube'da arayabilirsin.aslında aradığım makro o değil aradığım makroyu şöyle açıklıyım ben auto hotkey de spey kullanıyorum f4 e basınca ak speyi atıyor ben mousenin 4. veya 5. tuşuna bastığımda f1 e basmış olmasını istiyorum
bind komutlarıyla kolayca yapabilirsin youtubeden yada başka bir siteden bakabilirsin bunlar için konular varaslında aradığım makro o değil aradığım makroyu şöyle açıklıyım ben auto hotkey de spey kullanıyorum f4 e basınca ak speyi atıyor ben mousenin 4. veya 5. tuşuna bastığımda f1 e basmış olmasını istiyorum