knk 900tl o mousesteelseries rival 3 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım 499 liraya almıştım tavsiye ederim.
knk bu mouseun sensörümü daha iyidir yoksa rampage sniperinmi çoğu kişide sniper kullanıyoda ondan soruyorum400 TL önerebileceğim aklımda en iyisiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapfare var. Gamepower ursa öneririm de sanırsam onda kronik sorun var. Ama o da fena değil.
Ben SteelSeries 3 RGB kullanıyorum. Ne kronik problemi var ne de başka bir şey harika bir mouse.
Inca falan boş iş. Sensör konusunda yıllarca kullanan kişilerden öğrenebilirsin. Googleye farenin adını yaz ve sonuna kronik sorun, inceleme ya da şikayetvar yaz. Daha güvenilir sonuçlar çıkacaktır.knk bu mouseun sensörümü daha iyidir yoksa rampage sniperinmi çoğu kişide sniper kullanıyoda ondan soruyorum
Post automatically merged:
bende bu var neredeyse oyun oynatmıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Inca falan boş iş. Sensör konusunda yıllarca kullanan kişilerden öğrenebilirsin. Googleye farenin adını yaz ve sonuna kronik sorun, inceleme ya da şikayetvar yaz. Daha güvenilir sonuçlar çıkacaktır.
evet bu fiyata taş gibi mouse arkadaşın dediği en iyi seçeneklogitech g203 alabilirsin 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz çalışıyor gidip sakın saçma sapan markaların ürünlerini alma
g203 düşünmeden yapistir kırmadığın sürece bozulmaz sensörü tertemizLOGITECH G G203 mü aliyim yoksa asus m3 mü ?
Elinin şekline göre de seçim yapmalısın biri küçük fare biri ondan biraz daha büyük bir fare.LOGITECH G G203 mü aliyim yoksa asus m3 mü ?