Öncelikle Selamlar Arkadaşlar Yeni Bir Bilgisayar Alacağım Yaklaşık 6000~ ₺ Fiyat Performans Olsun Özellikle @ALiS027 Senden Bekliyorum Foruma Baktığım Her Gün Ayrı Bir Sistem
Anlayan Arkadaşlar İlgilenebilir mi ?
6k ya hazır sistem alacağına topla en iyisidir hazırlarda f/p diye bir şey yok illaki bişeyi düşük oluyor en iyisi toplama anlayan biri varsa toplattır yoksa itopyadan toplayabilirsin araştırarak parçaları
6k ya hazır sistem alacağına topla en iyisidir hazırlarda f/p diye bir şey yok illaki bişeyi düşük oluyor en iyisi toplama anlayan biri varsa toplattır yoksa itopyadan toplayabilirsin araştırarak parçaları
bütün parçaları sıfır alacaksan indirimleri takip edersen bunun gibi bir bilgisayarı 700-800 lira daha ucuza toplayabilirsin. sepette ekli olan ekran kartı 3-4 gün önce vatan bilgisayarda 2059 liraydı kardeşime aldık. 700-800 liralık kısımla da sıvı soğutucu ve kasayı değiştirebilirsin daha iyileri de var fiyat daha fazla yükselmesin diye en ucuzlarından seçtim. para verilecek parça var verilmeyecek parça var.
Neden tavsiye ettin diye sorarsan Ailemden 2 kişi yaşadığım siteden +20 kişi bu adamın dediği sistemleri aldı ve çokda memnunlar ben teknolojiden çok anlamadığım için bu adamın izinden bişeler anlamaya çalışıyorum