Who you gonna call
Emektar Üye
Finlandiya merkezli akıllı telefon üreticisi Nokia, telefonlarla çok haşır neşir olmayanlar için yeni akıllı telefon Nokia 1.4'ü duyurdu. Telefon, kutudan Android 10 Go işletim sistemi ile çıkıyor ayrıca segmentine göre pekte kötü sayılmayacak özelliklere sahip bir cihaz. Nokia, 2020 yılında Nokia 1.3 modelini duyurmuştu. Şimdi ise telefondan çok beklentisi olmayan kullanıcılar için Nokia 1.4 modelini duyurdu. Cihaz, mütevazi bir fiyat etiketine ayrıca özelliklere sahip. Telefon, çentikli tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Giriş segmentte yer alacak olan Nokia 1.4' fena sayılmayacak kalınlıkta ekran çerçevelerine sahip. Telefonun arka kısmına bakacak olursak daire kamera kurulumuna sahip. Ve kameranın hemen altında yine daire fiziksel parmak izi tarayıcısını bünyesinde barındırıyor. Giriş segmentte yer alan telefon, segmentine göre iyi bir tasarıma sahip. Telefon, 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğe sahip. 4.000 mAh batarya kapasitesi olan Nokia 1.4'ün 6.5 inç büyüklüğündeki ekrana göre yetersiz kalıyor. Ancak telefon, Android 10 Go işletim sistemine sahip olduğu için hafif yapısı var. 1 günü rahatlıkla çıkarırsınız. Qualcomm Snapdragon 215 işlemcisini bünyesinde barındırıyor. 3 gb'ye kadar ram, 64 gb'ye kadar depolama alanına sahip. 8 mp + 2 mp arka kamerası, 5 mp ön kamerasını bünyesinde barındırıyor. Telefon 5G desteğini desteklemiyor. Şarj kapasitesi ise 5 watt değerinde. Mavi, mor renk seçenekleri ile tüketicilerin karşısına çıkacak. Fiyatına gelecek olursak 119 dolar fiyat etiketine sahip. Ancak tüm versiyonlarının fiyatı henüz açıklanmadı. Bilgisi elimizde mevcut değil.
İşlemci: Snapdragon 215
RAM: 1 GB/2 GB/3 GB
Depolama: 16 GB/32 GB/64 GB
Ekran: 6,5 inç HD+
Arka Kamera: 8 MP + 2 MP
Ön Kamera: 5 MP
Batarya: 4.000 mAh, 5W
İşletim Sistemi: Android 10 Go
Bağlantı: 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2