Arkanda
Ultra Üye
mantıklı aslında okuyanlar iyi olurarkadaşlar kolay yoldan aşırı kolay yoldan manga editleme ve çeviri videosu çekip buraya yükleyebilirim sevdiğiniz ama bi türlü türkçe okuyamadığınız mangaları kendiniz editleyip depolayabilirsiniz
Boyle bisi gelirse güzel olur dostumarkadaşlar kolay yoldan aşırı kolay yoldan manga editleme ve çeviri videosu çekip buraya yükleyebilirim sevdiğiniz ama bi türlü türkçe okuyamadığınız mangaları kendiniz editleyip depolayabilirsiniz
manga editleme ve çeviri adına buraya tekbir video yükleyeceğimbiraz daha düzgün açıklarmısın anlamadın türkçe ağlıyor şuan
biraz daha net açıklasan daha iyidi çoğu kişi ne dedini anlamamış ben de dahil olmak üzere bişey anlamadımarkadaşlar kolay yoldan aşırı kolay yoldan manga editleme ve çeviri videosu çekip buraya yükleyebilirim sevdiğiniz ama bi türlü türkçe okuyamadığınız mangaları kendiniz editleyip depolayabilirsiniz
aşırı kolay yoldan amnga nasıl türkçeye çevrilip editlenir onu anlatacağımbiraz daha net açıklasan daha iyidi çoğu kişi ne dedini anlamamış ben de dahil olmak üzere bişey anlamadım
hocam çekersen izleriz yawwarkadaşlar kolay yoldan aşırı kolay yoldan manga editleme ve çeviri videosu çekip buraya yükleyebilirim sevdiğiniz ama bi türlü türkçe okuyamadığınız mangaları kendiniz editleyip depolayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?