Onaylı Üye
ufak bir örnek alabilirmiyim romantizimle pek aram yokta bir kaç örnek iyi olabilirkanka demon slayer gibi şeylerden değilde daha kolay şeylerden başla anlaması kolay
romantizm falan okuyarak başlarasn iyi gelebilir
Post automatically merged:
başka birşey hakkında sorun olursa yazabilirisn
Bende Dijital üzerinden manga okuma alışkanlığı hiç yok maalesef bunu aşamıyorumYaklaşık 2-2.5 yıldır animelerle ilgiliyim izliyorum,merak ediyorum falan. Ama inanınki manga hiç okuyamıyorum bir keresinde demon slayerin mangasını okumaya çalışmıştım çok sıkıcı gelmişti. Ne öneriyorsunuz ne gibi mangalarla okunmaya başlanabilir önerirseniz çok sevinirim
benide maalesefBende Dijital üzerinden manga okuma alışkanlığı hiç yok maalesef bunu aşamıyorum
Enteresan denenebilirmanga okurken şarkı dinle
Evet bende pek beğenemedim çok baştan sağma yapılmış gibiydibende demon slayer ile manga okumaya başladım pek beğenmedim sanırım çizimleri garipti ustaca yapılmış çizilmiş mangaları okursan fikrin değişebilir
bir tek demon slayerinki denedim pek sarmadı onun dışında beğendiğim çoğu animeyi bitirdim mangalarını okumaya gerek duymadım ama yakın zamanda fmanın mangasını okumaya çalışmayı düşünüyorumbeğendiğin anime mangalarını okumayı denedin mi
deneyin yalnız şekilde okumayı deneyin kulaklık takın keyifli şekilde deneyin.bir tek demon slayerinki denedim pek sarmadı onun dışında beğendiğim çoğu animeyi bitirdim mangalarını okumaya gerek duymadım ama yakın zamanda fmanın mangasını okumaya çalışmayı düşünüyorum
One piece'e başlamaktan biraz çekiniyorum çok uzun kısa mangalardan başlamak tercihimdir "Tonikaku Kawaii" biraz baktım okunabirliği var.kanka Tonikaku Kawaii okuyabilirsin ingilizce biliyorsan
Horimiya okuyabilirsin
dediğim gibi hafif dğeilde ortadan başlamak istersen one piece iyi hemde uzun sıkılmadan okuyabileceğin bir seri
şunuda ekliyim Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru da okuyabilirsin çok iyi mangalardandırone piece şu yüzden yazdım bazı mangalar farklı türler olarak çıkıyor onepiece bunlara alışabilmen için çok iyi bir manga ama kısa istiyorsan yazdıklarım ve Orange iyi Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai kesinlikle okuman gereken bir manga aşırı sarıyor konusu başta garip gelebilir ama ilerledikçe anladığın için okuduğum en iyi mangalardandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?