Ayrıca ek olarak Log horizon öneririm. Biraz SAO tarzı ama güzeldirOverlord olmaması çok şaşırttı beni kesinlikle tavsiye ederim. Ancak animesi mangasından ilerde bu animenin o yüzden animesinden başlayabilirsin. 3 sezon 4. sezon için manga 3. sezone gelip 4. sezonu yazması gerekiyor 2 3 ay önce baktığımda yeni 3.sezona geçilmişti( türkçe çevirisi ) belki 3. çevirilmemiş 4. sezon başlamıştır bilemem
Önerdiğin için teşekkür ederim fakat ikisinide izlemiştim. Normalde foruma yazmayacaktım bunun için fakat cidden piyasadaki tüm isekai tarzı iyi animeleri izlediğimi düşünüyorum tek umudum bi burası kaldı.Ayrıca ek olarak Log horizon öneririm. Biraz SAO tarzı ama güzeldir
valla bende fazla manga okuyan birisi değilim overlordu görmeyince yazayım dedim izlemişsin kusura bakma malesef bende daha fazla yok :3 Umarım izlemediğin veya okumadığın manga önerilirÖnerdiğin için teşekkür ederim fakat ikisinide izlemiştim. Normalde foruma yazmayacaktım bunun için fakat cidden piyasadaki tüm isekai tarzı iyi animeleri izlediğimi düşünüyorum tek umudum bi burası kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?