Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İn Time, zamana karşı türkçe adıyla gayet mükemmel konusu olan bir filmdi kendisi ayrıldığım eski sevgilimle izlemiştim gayet de zevkliydi anısı kalan bir şeydir bende onun dışında Teltale games'in yaptığı The Walking dead oyununu beraber oynayabilirsiniz dostum normalde ben de sevgilimle oynamak istiyordum da oyunu aldıktan 2 gün sonra ayrıldık hiç bitirmek istemedim Deffinite edition sürümünde tüm sezonlar var iyi eğlenceler
the eternal sunshine jim carreyin filmi kankam oldukça duygusal bir film ne kadar kavga etsek bile anılarımızın önemini ve sevgiyi anlatan romantik fantastik bir film. filmin adını tam hatırlamadıgım için hatırladıgım kadarını yazdım zaten yazınca çıkar iyi seyirler .
çoğu kişi sevgili diyince hemen aşk konulu filmler önermişte Breaking Bad ile Better Call Saul izliyebilirsiniz ne alaka diceksiniz ben izlettirdim chill :d