manitör beyaz karıncalaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynı dönüştürücüyü bende kullanıyorum aynısı bana da oluyor dostum normal bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
karınncalanma ekran kartı çip arızasi alametidir kadeşim kabloyla karıncalan ma olmaz driver güncel olmasa da karıncalanma olmaz kabloyla RGB renk solar aclır v vs KARINCALANma ya psu gelen eklekrık dalgalıdır o an ıcın karıncalanır duzelır yada EKRAN KARTİ ÇİP arızasidir

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knk pc bayadır açıksa eğer ısınmıştır ekran ondan olabilir
Günlük ortalama 6 7 saat civarı kullanıyorum
Post automatically merged:

karınncalanma ekran kartı çip arızasi alametidir kadeşim kabloyla karıncalan ma olmaz driver güncel olmasa da karıncalanma olmaz kabloyla RGB renk solar aclır v vs KARINCALANma ya psu gelen eklekrık dalgalıdır o an ıcın karıncalanır duzelır yada EKRAN KARTİ ÇİP arızasidir
ekran kartım yeni ama garantisi de var.peki garantiye mi göndermeliyim .

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Günlük ortalama 6 7 saat civarı kullanıyorum
Post automatically merged:

ekran kartım yeni ama garantisi de var.peki garantiye mi göndermeliyim .
kesinliklee göndermen yerinde olacaktir 3. ayda sıfır kart aldım bu işlerin içindeyim sıfır gelen kart arızalı çıktı gönderdimdeğiştirdiklerini söylediler ki yeni gelen kart ambalaj vs yepissyeni kart tertemiz baya sıfır ama pin korucuyu cıkardım pinlere dikkatli bakınc belli bi anakarta girmiş neticesinde bağriş çağriş 3 defa kart giitti geldi en sonuncusu sağlam cıktı şuan kullanmakyatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...