dostum yapabilirsiniz biraz düşündükten sonraaga beynımı yaktın yav
değil dostumHocam cevap coğrafyaya göre değişiklik gösterir. Kuzey yarım kürede yani bizim coğrafyamızda ise vakit gece olacağından güneşli değildir. Ancak Güney yarım kürede güneş tam tepede olacaktır.Yani %50-%50 ihtimal.
değil dostum
Cevabı merak ettim doğrusu.değil dostum
seriyi beyendiyseniz belirtmenızı isterim ona göre seriyi devam ettiricem
Post automatically merged:
değil dostum
seriyi beyendiysen belirtirsen sevinirim ona göre seriyi devam ettiricem
dostum 3 kişi bilene kadar yada ertesi günün sabahında acıklarımCevabı merak ettim doğrusu.
Dostum soru Türkiye saat dilimine göre cevaplanmasi gerek bir soru , onun disinda farkli bir bölge olsaydi belirtirdimSaat 9.55 olarak yazmışsınız. Hava durumu veya hangi ay olduğu farketmeksizin 86 saat sonra saat 23:55 olur. Saatin belirtildiği coğrafyada gece yarısı vakti olur ve doğal olarak hava güneşli olamaz. Olsa olsa açık, bulutlu veya yağışlı olur. Ancak karşı yarım kürede mevsim, karşı yarım kürenin karşıt boylamlarında da zaman buraya göre farklıdır. Biz CET +2 saat dilimindeyiz. Atıyorum Sydney'de saat 10:55 olacaktır. Mevsim yaz, saat 10:55 doğal olarak güneşli olma ihtimali çok çok yüksek olacaktır. Dünyanın dönüşü haritalarda bizim baktığımız gibi tam yatay veya tam dikey olmadığı için güneşin düşüş açısı daha çok çapraz (2 boyutlu dikdörtgen şekildeki dünya haritasını ele alacak olursak eğer) şekilde düşer. Daha kesin verisel olarak konuşacak olursak da ihtimali asla bilemezsin çünkü işin içine asla hesaplanamaz birçok değişken dahil olur.
Tabi bunlar verilerle yapılan yorumlar. Cevabı merak ettim derken ben aslında sizin soru sorma ve cevaplama mantığınızı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?