Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pre bulup win almaya bak suan senin durum kötü cidden. eğer olmuyor yapamıyorum dersen eloboost tarzı şeylerden yaptır veya sc kulanan biri ile kasmaya bak.
20/5 20/3 gittiğim oyunlar da karşı solo 25/0 karşı bot ise toplam (adc-sup) 30 kille sahip olduğu için değil sc ne olursa olsun oyunu kaybetmeye mahkum oluyorsun. Sana tavsiyem oyunda yanında 1 adet jung ile oynaman dostum ve de bot lane'de oynaman adc ile iyi calısıyor sc.
bana sc ayarlarını anlatabilecek güzel bir arkadaşım var mı? ve ben ne zaman sc açsam çok lag giriyor oyuna bi anda donuyor oyun ölmüş oluyorum nasıl düzelticem
kanka aynısı bendede oldu cidden kafayı yememek elde degil valla farklı taktikler yapmaya calısıcam ben sende öyle yap mesela kule altı farmla sürekli roam at jung pre olsun bunları deneyebilirsin
kanka işte hile karakteri yönetiyor giriyor karşıya ama karşının ne yapcağını girmeden once tahmin etmiyor skiller kullanıldıktan sonra dodgelemeye çalışıyor hile yani hilesiz girdiğin zaman bu adam bana bole bole yapar falan filan dersin giremzsin hani hile oyle demiyor işte patır patır giriyor. bilmiyorum ayarı falan var mı bunların bulursanız banada atın