Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bedava oyun, Xbox Live, Games with Gold, microsoft, xbox one x, AAA, kalitede, Trials of the Blood Dragon, Superhot, Brave: The Video Game, Quantum Conundrum, Super Hot, Dikkatimizi, her iki oyunun, sunmadığını, Games, oyunların, Gold kapsamında, Mart ayı oyunları, Gold kapsamında Xbox Live servisine, Her ay,

:resim:
1519201763357.jpg

:video:
:not:
Mart ayında Games with Gold kapsamında hangi oyunlar var?
Games With Gold için Mart ayı oyunları belli oldu. Her ay olduğu gibi Games with Gold kapsamında Xbox Live servisine üye olan oyunculara bedava oyun veren Microsoft, Mart ayının oyunlarını da açıkladı. Xbox One ya da Xbox One X sahibiyseniz geriye uyumluluk sistemi sayesinde bedava verilen Xbox 360 oyunlarını da oynayabileceğiniz bu sistemde çok iddialı olmasa da güzel oyunlar bulunuyor.

Xbox'ta bu ay hangi oyunlar bedava?
Dikkatimizi çeken ilk oyun oynanışı ile dikkat çeken Super Hot oluyor. Haraket etmeniz ile birlikte zamanın akmaya başladığı bu oyun dışında türün en iyi oyunlarından biri olan Trials Blood Dragon'a da yer verilmiş. her iki oyunun da gayet keyifli olduğunu söyleyebilirim. Yine de firmanın bu ay AAA kalitede bir oyun sunmadığını görüyoruz. Games with Gold kapsamında verilen oyunların listesi ve tarihleri ise şu şekilde;

• Trials of the Blood Dragon ($14.99 ERP): 1 - 30 Mart / Xbox One

• Superhot ($24.99 ERP): 16 Mart - 15 Nisan / Xbox One

• Brave: The Video Game ($19.99 ERP): 1 - 15 Mart / Xbox One ve Xbox 360

• Quantum Conundrum ($9.99 ERP): 16 - 31 Mart / Xbox One ve Xbox 360​

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Superhot çok iyi oyun ya hemen indiriyorum hazır bedava olmuşken :D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
güzel oyunlar aslında bedava olmuş xbox olsa keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...