Masaüstü bilgisayarı Dizüstü olarak nasıl gösterebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
merhaba arkadadaşlar ben bi site üzerinden para kazanma imkanı buldum fakat site sadece laptop ile çalışmayı kabul ediyor bende masaüstü bilgisayar var bendeki masaüstü bilgisayarı laptop gibi gösterme şansımız var mı ?
Yani kısacası masaüstü bilgisayarımı dizüstü bir bilgisayarmış gibi görünmesini istiyorum sistemde ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Malefes kanka onun olması çok çok çok birşey her pc nin kendine has mac adresi var arabaların şase numarası gibi düşün dediğin olmayacak üzgünüm :(
Hangi site bizimle paylaşa bilirmisin bakmak isterim

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Malefes kanka onun olması çok çok çok birşey her pc nin kendine has mac adresi var arabaların şase numarası gibi düşün dediğin olmayacak üzgünüm :(
Hangi site bizimle paylaşa bilirmisin bakmak isterim
site paylaşmak yasak diye biliyorum ama siteye kayıt olması da çok zor ben de bi dostumun hesabından girip kullanıyorum ama biraz araştırırsan bulabilirsin ayda 120 saat yaptığında 720 dolar kazanıyorsun ben şu ana kadar 434 dolar kazandım

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
böyle bir şey yok ilk defa duyuyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Malesef bu ne işi ? Masa ustü diz üstü göstermen imkansız nie böyle bişey istemişler onu anlamadım

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kanka çok detaylı o yüzden iyi oku kavra uygula methodu söylüyorum bir bir ne yapacağını anlatmak uğraştırır

Öncelikle Bilgisayar parçalarının en yakın versiyonunun Laptop olanını bul , Regedit üzerinden Ekran kartın , İşlemcin , anakartın ve Windows yazılımı bilgilerini değiştir silebilirsin bile önemi olmaz (sadece windows ha diğerlerin önemli) ve bunları bulduğun benzerleriyle değiştir örnek işlemci : İ5 6300 HQ sen bunu İ5 6300U yapacaksın gibi gibi.
sonrasında anakartına bağlı olarak Anakartını yeniden programlayacaksın Hex editör üzerinden bios romunla , sadece İsimleri değiştirsen yeter ve bu kadar bundan sonra herhangi bir benchmark testinde Masaüstü olduğu anlaşılamaz fiziksel olarak inceleyip kocaman kasayı görmedikten sonra

(EN ÖNEMLİSİ) Monitörünü unutma oradan patlama monitör bilgilerini de değiştir anakartınla uyumlu olsun

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
başkan dediğin şeyi yapma imkanın var ama valorant'a spoof yapmak gibi düşün a'dan z'ye herşey değişir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
böyle birşeyin şuan için imkanı yok ama yine de araştır

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
merhaba arkadadaşlar ben bi site üzerinden para kazanma imkanı buldum fakat site sadece laptop ile çalışmayı kabul ediyor bende masaüstü bilgisayar var bendeki masaüstü bilgisayarı laptop gibi gösterme şansımız var mı ?
Yani kısacası masaüstü bilgisayarımı dizüstü bir bilgisayarmış gibi görünmesini istiyorum sistemde ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar
emulatör kurup içine windows atıp deneyebilirsin ben İmac kullanıyordum bir ara parallels destkop ile mac os içinde windows kullanıyordum onda şarz ibaresi vardı ama bir dene derim emulatör.

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
daha önce hiç duymamıştım böyle bişey ama bildiğim kadarıysa bi kaç özeliğini gösteri amaclı ekleyebiliyosun pc şarj alıyomuş gibi simgeler vsss

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yapılması mümkün fakat neredeyse imkansız

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Tek tek Mac adresini vs. değiştirmen lazım ayrıca DM üzerinden sitenin isimini bana paylaşır mısın?

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
site paylaşmak yasak diye biliyorum ama siteye kayıt olması da çok zor ben de bi dostumun hesabından girip kullanıyorum ama biraz araştırırsan bulabilirsin ayda 120 saat yaptığında 720 dolar kazanıyorsun ben şu ana kadar 434 dolar kazandım
Peki çekebildin mi paranı ? Ayda 120 saat sadece açık mı bırakıyoruz nasıl işliyor süreç ?

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum hangi site eğer paylaşmak istersen bizde faydalanalım
yada site paylaşmak yasaksa biraz ip ucu verirsen bulabiliriz :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende illk defa duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...